.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)

Въпрос за бански?

Тази седмица започвам да ходя на плуване, но се чудя дали все пак да си взема цял бански, предвиден специално за плуване, или мога да карам и с обикновения за морето от 2 части, който е много удобен?
    Вие какво мислите?
    Проблемът е там, че не мога да си харесам бански. Всичките цели бански(на Спидо гледах, защото не ми се дават пари за боклуци) са с как да кажа... високо изрязана долна част отстрани, която на някои модели се пада чак над изпъкналата част на таза (отстрани на тялото). Дано да разбрахте обяснението ми.

Накратко - нужно ли е да съм с цял бански или мога и с обикновения, но няма да се връзвам в обстановката? (Басейна е закрит, разбира се.)
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Според мен няма проблем и да си отидеш с твоя бански от две части щом си се чувстваш удобно в него !

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Важно е да ти е удобен и стегнат. Вече си е до твоя преценка дали да е цял или не.
    Но, наистина тези марковите са доста изрязани...

Преди като ходих на плуване,първо 2-3 дена бях с моя си от 2 части,но после си взех цял,защото е по-удобно,няма опасност да ти се смъкне някоя част...според мен за плуване е по-добре с цял,но сама си преценяваш

Защо не пробваш първо с този, който имаш, пък ако не ти е удобно, ще си вземеш нов. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си