- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Молив за очи
Препоръчайте ми молив за очи който се нанася лесно.Благодаря предварително.
![]()
Бруклин FTW!![]()
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Ползвам на Ейвън и черен и сив. Но не си спомням кой точно е.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Обяснете ми как се нанася..така и не мога да се справя..никога не ми се получава.
Искам такъв ефект http://prikachi.com/images/695/2838695M.jpg
http://prikachi.com/images/109/4315109O.jpg
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
И аз си търся нов молив, сега съм с Буржоа - каял, но доста се размазва. Препоръчайте ми някой, който да не е автоматичен, да е наситено черен и да се размазва по-малко - без Голдън Роузове и Ейвъни.
Черният ми е Brooklin, а белия на Oriflame... И двата са много добри.
I'm beautiful in my way....
Impala. Brooklin ми се разтича има-няма за час, при вас не знам как стои, нo при мен..![]()
![]()
Ползвам Бруклин, но вече ми се разтича. В началото беше супер, а сега все едно се е развалил.Търся си и бял молив, но ми се струват доста твърди някои.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Много рядко ползвам черен молив и моят е на Импала- доволна съм. shadow4e преди съм ползвала на Максфактор и Ревлон не помня точно кои, но бяха доста добри.
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Бруклин е доста наситено черно и се нанася лесно, но се размазва ако не внимаваш. Сега съм с един друг, но надписа му се е изтрил и не мога да го разчета.![]()
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Присъединявам се към момичета, доволни от черния молив на Бруклин. От 2 години използвам само него и съм доволна. Наситено черно е, нанася се лесно и лично на мен не ми се размазва. : )