- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да споделя ..
Лично мнение, не обвързвам никого с него:
Ако от едната страна стои човек, който ми изневерява и то не е един път та се стигне и до раздяла, а от другата - човек, който се отнася хубаво с мен, верен ми е и по думите ти редовно сме заедно на ляво надясно, ще избера него и не виждам кое му е чудното.
Това, че си болен е ужасно. Искрено ми стана тъжно, когато го прочетох. Стискам ти палци да се оправиш.
Но това не е оправдание за изневерите ти и за цялото ти отношение, когато сте се разделили.
Ако някой мен ме подложи на изневяра-рев-прошка повече от веднъж, на мен също ще ми намалеят чувствата много, ама много и ще се огледам за някой, който би се държал добре с мен. Намерила го и е с него. Аз не бих я обвинявала, за дето не седи до леглото ти, когато си наистина зле. Момичето не е на 70 години до мъжа си след дълъг брак, че да е длъжна да загърбва свестния си приятел и да ти прощава от съжаление.
Идеята не е да умееш качествено да се извиняваш, а да знаеш как да направиш един човек истински щастлив в една връзка. Като изневеряваш редовно, ревнуваш, късаш я и общо взето правиш връзката ви едни нерви, не можеш после да очакваш рози и мед от нея.
Пожелавам ти всичко да мине чудесно и да си здрав, за да можеш спокойно да си намериш момиче, с което повече си пасвате и да изградите нещо истинско.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()