Значи , ще започна така - аз съм момче на 15 от Варна. От четвърти клас пътувам с един и същ автобус , но тази година забелязах едно момиче, което не бях виждал преди. От начало си помислих че просто един - два пъти пътува с него , но накрая се оказа че всеки ден (като мен) отива и се прибира от даскало с него. В началото започнах да я пооглеждам и преди 2-3 месеца започнах да я харесвам. Тя е яка , хубава , има супер усмивка , и от каквото дочувам понякога от нейни разговори с нейни приятелки е и умна (не че подслушвам просто докато сменям някоя песен на телефона ми подучувам). От началото на учебната година пътуваме в един и същ автобус почти всеки ден (с изключение на събота и неделя) и не познавам нито нея , нито някоя от приятелките и пътуващи със същия автобус. Аз изглеждам добре , нямам най-чаровната усмивка и нямам особенни мускули , но в момента работя и по двете , обличам се добре и свиря на китара (ако е от някакво значение). Искам да я заговоря , но се случва доста рядко да е сама а и ми изглежда малко , creepy , просто да отида до нея и да я заговоря , а не искам да се запознавам с нея във Facebook , защото ще се чуствам доста неловко. Мисля че и тя ме харесва , поне малко. Забелязал съм че понякога ме зяпа , понякога просто ме поглежда , а понякога докато е заобиколена от приятелките и , някоя от тях може да се обърне към мен и да се засмее. Обмислях как може да се запознаем , без просто така да отида до нея и да я заговоря (единственото което измислих беше да се спъна , да се блъсна леко в нея и така , въпреки че ми се струва изтъркано). Какво според вас трябва да направя и някакви съвети?