- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След раздялата ...
Питам се въпроси, на които мога да отговоря за себе си, но не и за останалите .. или поне вече така си мисля.
С приятелят ми се разделихме (година и нещо бяхме заедно).. много пъти преди сме се карали, разделяли, сдобрявали (но не се е стигало до други момчета, момичета и тн.) .. напоследък той се държеше много гадно с мен, карахме се, но все пак по някакъв начин за мен си ми показваше и че ме обича. Скарахме се, мина 1 седмица и аз се направих, че все едно не е нищо .. потърсих го, но видях, че той няма интерес и го оставих. На следващия ден чух някакви неща, не се стърпях и му написах, скарахме се още повече .. направо окончателно (е уж и др.път сме се карали така, а се сдобрявахме) Но този път не искам пак аз да го моля да се съберем и нещата да останат по същия начин като преди ... и съм решила, че не ме ли потърси той, аз няма да се бутам (въпреки че .. умирам за него и ще ми е аадски трудно, пък и ми е първата любов и аз на него първа и така).
Та разбрах аз, че човекът бил на дискотека .. пиян, бил забавлявал се доста .. налитал на разни момичета. По-конкретно на едно някаквоо си там .....
И въпроса ми към вас е.. Може ли след толкова дълга, първа връзка, след толкова много преживяни неща, да знаеш, че може би имаш шанс да се съберете .. и ти да започнеш да се държиш така гадно с приятелката си и да се разделиш с нея и веднага още на следващия ден да тичаш при някакви момичета? Какво е това? Слабост ли, не ме обича ли? Забрави ли ме, така ли се забравя .. тогава аз защо не мога да забравя? Само аз ли обичах? ... За един ден и забрави всичко и започна да се сваля на други ли????
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Без да искам съм публикувала темата 2 пъти ;ххх .. махнете едната
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Ще тича при други, ако не те е забравил. Тоест, опитва се да даде свобода на мъжкото в себе си, да разпусне с други момичета, да се нарадва на свободата си. Надали ще го нарадва наистина.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ще се върне ....
В последните пъти, когато се скарвахме все аз правех така че да се сдобрим, а той не си е мърдал пръста. Пък и е голям инат..нз.
А и ще се върне, но какъв е смисъла да се върне, когато вече е бил и с други момичета, когато дори се е целувал с някоя. За мен една целувка например означава адски много. Пък и не мога да го преживея още повече, защото примерно той се е целувал единствено с мен и сега изведнъж опитва и други .. и вече не съм единствена .... Оффф направо много се измъчвам![]()
След толкова много раздели, щеше да ми е ясно, че този човек не е за мен. В една връзка има трудни моменти, но когато вече е сериозна, за да се стигне до раздяла чак, значи нещо много сериозно куца в нея. Това да обикаля да се забива с разни к*рви из дискотеките един вид да ти натрие носа, е жалко и грозно и говори адски много за приоритетите на твоя човек и за начина му на мислене. Ти бъди умно момиче и не се опитвай да се събереш с някого, на когото не му пука + че е толкова нестабилен.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Всеки се държи различно при раздяла. Описаното от теб едва ли е НЕ нормално за 1 момче. Дано се оправите щом толкоз държиш на него.
Аз мисля че можем да се оправим.. естествено, като аз се опитам да оправя нещата, да му се моля, да му се обяснявам, обаче прекалено много пъти се е случвало аз да правя първата крачка, пък и бил ли е с някое друго момиче ... хем се ядосвам, хем всичко в мен угасва. Искам поне веднъж да съм силна, но мога ли ..![]()
Нормално е, ние момчетата понякога сме с твърде голямо его да предприемем крачката в такива случей. Трябва обаче да ти е ясно че не е хубаво само ти да я правиш всеки път. При такава връзка като вашата, ти си му показала че ти пука и сега е негов ред да покаже същото. Ако не го направи, негова загуба... И в 2-та случая то по добре да разбереш сега а не по късно.
Seattle, аз прекалено много пъти съм му показвала, че ми пука за нас и може би точно за това се отдръпна, защото знае, че каквото и да стане ние пак можем да бъдем заедно, само при едно негово усилие .. и аз понеже съм слаба, прощавам всичко..(почти). Но и да сме се карали преди, не се е стигало до други момичета и момчета, а сега го прави, защото това наистина е края ли![]()
Това че се е напил и в дискотеката се е закачал с някое девойче, не го приемай толкова навътре. Той е бил пиян все пак, пък и наранен от караницата с теб. Всички правим глупости, а тази е типична за момчетата![]()
По важното е какво ще стане от сега нататък, а то зависи изцяло от теб.
Трябва да проумееш, че за една връзка трябват двама. Двама да се трудят и борят за нея. Ти виждаш ли усилие от негова страна? Той опитвал ли се е да заздрави връзката ви? Той правил ли е крачка към сдобряване и решаване на проблемите ви? Ако отговорът е "Не" просто няма смисъл да си губиш времето с човек, на който му е през оная работа за връзката ви. Не го търси и в никакъв случай не му се моли. Запази поне малко достойнство и си продължи живота. Рано или късно ще се появи човек, който ще цени какво има когато е с теб.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Прочете ли мнението на SisiStrange? Според мен това е най-правилното мнение в темата ти.
Толкова много караници, завършващи с раздяла, дори и краткотрайна, не е на добре. Рано или късно връзката ви ще свърши. Или ако продължава, няма да е връзка, а пародия.
Разбирам, че сте били дълго време заедно и ти го обичаш, но си помисли заслужава ли си всичко това?! Имаш възможността да намериш момче, което ще се отнася с теб като с принцеса, с което ще се разбирате и няма да се разделяте на всяка пречка. Момче, което ще му пука достатъчно, за да действа пръв и ще има очи само за теб.
Сега, връзката ти с това момче се крепи на твоето самоунижение и неговия непокизъм.
И спря да се върти за миг земята..
след толкова много раздели, държанието му както го описа в последно време, не ти ли е ясно, че за човека голямата първа любов я няма вече? съвсем необяснимо е лично за мен (повтарям за мен!) човек да обича и да има пиянски изпълнения и да забива тази и онази, още по-лошо, алкохолът да му е само оправдание. аз не бих се унижила повечеда го търся, ама изобщо. веднъж в живота си се унижих така и после загубих цяла година в напразно чакане, за да се почувствам след това свободна. няма да го повторя, съветвам те да не го правиш и ти. няма да си заслужава, защото дооори да стане, ще ти се наложи да търпиш още подобни неща и до две седмици ти гарантирам, че пак същото ще се получи. най-добре е да приключиш с това, да го оставиш зад гърба си като страница и да обърнеш нова, чиста.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Seattle, да то аз ако всеки път, когато съм наранена от него, правя така .. ехеее... Пък и не личеше изобщо да е наранен, имам чувство, че му е все тая вече. Пък и явно иска да ме наранява все повече и повече.
А както казах преди малко "За мен една целувка например означава адски много. Пък и не мога да го преживея още повече, защото примерно той се е целувал единствено с мен и сега изведнъж опитва и други .. и вече не съм единствена!"
Защо да зависи какво ще стане от сега нататък от мен?
TheBeliever, виждам от време на време някакво усилие, но като че ли е малко
Последно редактирано от Gllory : 01-22-2012 на 08:32
Защото можеш да го потърсиш или да не го потърсиш, може да го зарежеш или да не го зарежеш, може да го чакаш да му скимне да дойде да те търси или да продължиш без него. Всичко зависи от теб, защото живота си е твой. Дадохме ти доста добри мнения по въпроса и сега е твой ред да прецениш какво ще направиш, щото в крайна сметка ти ще трябва да продължиш напред с решението което вземеш.
Много ми е трудно и още не знам какво ще правя, но сега изобщо не ми се ще да го търся ;хх
Иначе, да добри мнения ми дадохте, благодаря..
Как разбирате това:
- А истината е там някъде ..
- Къде?
- Погледни,не виждаш ли ?
- Не!
- Разбирам,кой ли вижда със затворени очи,от които никога не потичат сълзи !
и това
Не съм го целувала!!! Просто шепнех в устата му!)
(беше ги харесал на някой във фб.)
Толкова съм се объркала, че вече нищо не разбирам ...
Ако очакваш да разбереш какво мисли и чувства, по това какво харесва във фейсбук си на много грешен път.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Като цяло, не бих се занимавала повече. За мен би бил достатъчен фактът, че съм давала толкова много шансове и съм оправяла нещата, и съм прощавала, а той не си е мръднал пръста...Или си го е мърдал на моменти, докато не простя, и после всичко отначало.. (Казвам го, защото така приключи връзка от 4 години .. )
А това, че ходи при други момичета, натискат се или там каквото е било, за мен значи сигурен край и прекратява всички съмнения дали да не му дам още един шанс
Ако е съжалявал за това, щеше да се обади досега![]()
TheBeliever, е знам по принцип, ама. ...
Да, да. Това ми звучи като: Не сме правили секс!!! Просто седнах на ...... му!Не съм го целувала!!! Просто шепнех в устата му!
Ако това се отнася до забивката на твоя, че този ти пост много не го разбрах.
Всеки твой нататъшен опит да се съберете, ще е проява на самоунижение и мазохизъм.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^^ Преди около 2 седмици пак бяхме скарани и той го беше харесал това в фб. на някой ...
много правилно са го казали горе- за една връзка са нужни двама. струва ми се, че на твоя вече не му се занимава, писнало му е, иска си свободата, иска друга/и, знам ли... всъщност това не е от особено значение, то си е негов проблем.
важното е, че явно се е отказал от ТЕБ, което, мисля, ти е напълно достатъчно, за да вземеш решение и да го следваш.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)