- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След раздялата ...
На мен вече няколко пъти ми се случва да се разделям с бивши и веднага да хукват и да се хвърлят на други момичета, но при теб е малко по-различно понеже сте били заедно година и нещо до колкото разбрах.. Та вече не се учудвам от мъжките постъпкиИ няма смисъл да си задаваш въпроси и да се тормозиш за даден човек, след като на него не му пука за теб.
Странно, но аз си задавах същите въпроси като теб. С моя приятел бяхме в подобна ситуация, появиха се други момичета.. та той дори ми изневери под претекст, че бил пиян ( което не го оправдава ни най-малко). Простих му, беше трудно, но се опитвахме да забравим и да продължим напред. Ето, че мина известно време и пак се скарахме и се разделихме. И аз като теб в повечето случаи поемах инициативата да се сдобрим. Виждах го всеки ден, тъй като сме от едно училище и е неизбежно. Гледах го как се забавлява, питах се дали ме е забравил, дали все още ме обича. В главата ми беше пълна каша. Мина време и си поговорихме. Истината беше, че никак не ме е бил забравил.. напротив. Опитвал се е да не мисли за мен, затова постоянно е излизал и дори в компания на момичета. Ние сме заедно от 2 години. Изчакай.. виж до къде ще стигне, ако смяташ, че той няма да те потърси, а и не разбрах точно причината поради която сте скъсали.. кой е виновен и кой не. Поне се изяснете, попитай го. Най-мъчителното нещо е да не знаеш какво си мисли и какво всъщност се случва с него, това ще ти пречи да продължиш напред. За това се изяснете. Помисли си има ли смисъл да сте заедно, чувстваш ли се щастлива или просто спомена за него те измъчва. Да, хубаво първа любов.. но никой не е казал, че ще умрем с първата си любов, затова горе главата. Рано или късно нещата ще се подредят![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "