Тъкмо да си легна и се сетих да ви разкажа какво стана ...
Вчера ми пише .. като видях направо се учудих .. каза, че съм му липсвала, че ме обича и тн., в което вярвам, защото иначе нямаше да ми го каже ..просто няма смисъл да ми го казва ако не е така ;? И снощи цяла вечер всичко вървеше екстра, нооооооо днес разбирам, че в същото време цяла вечер когато сме си писали ние, той си писал и с едно друго момиче ........ с което по принцип си пишат ама не мисля, че има нещо съм нея .. Писали си те, пишем си и ние .. стана към 1 и 15 и той каза, че ще си ляга и аз викам хайде до и 30 седим и лягаме, той не не, студено ми е така нз си какво викам добре айде .. обаче разбирам аз, че точно към 1 и нещо момичето му било казало, че си лягаа ...... Следователно какво се оказва, че той седял заради нея ли ? ..... Добре преглътнах го, нищо не казах..
Но днеска излизахме ок, пак си пишем и изведнъж нещо го попитах, той какво се издразни и като започна да ми се дърпа и цупи ..... питам онова момиче, той пак си пише с нея ... Айде уж пооправихме се гоооре долу .. и към 10 той каза че ще играе на една игра там с другите и после ще ми пише .. еми аз си чаках, чаках и съм заспала и после в 4 се събуждам и гледам не ми е написал, а разбрах че си е легнал в към 1, веднага след като е спрял да играе.
Е такива малки неща супер много ме дразнят мен ...
Като седи заради онази за какво се сдобри с мен, за какво пак иска да се караме ???
отгоре на всичкото като се поскарахме и той ми вика .."ако не ти изнася.." .. какво ако не ми изнася??????????? пф ..не ми изнасяше, показах му .. сдобрихме се пак .. за какво пак трябва да става така ....
Изобщо вече нямам сили
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие