- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Биете ли приятелките си?
qsnoooooooooo
Последно редактирано от prosto_edin_chovechec : 01-22-2012 на 09:50
Къде ги намирате тези безхарактерни госпожици с нулево самоуважение, които да ви търпят бе?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
що за глупост, боже ! аргументите са ужасно тъпи, безсмислени, идиотски и малоумни! как ще е нормално, вие наред ли сте ?!
не знам какъв човек е прословутият ти приятел и обкръжението му, обаче само от това изказване ми прилича на такъв, който никога не е имал момиче, защо ли? защото, ако наистина си позволяваше да я удари нямаше да я види повече, освен ако не е някоя безхарактерна мърла без самоуважение.
като момиче ще ти кажа какво бих направила аз, ако посмее да ме удари момче - ще му отвърна дори след това да отнеса още бой. и повече няма да ме види! да ме удари, заради готвенето, но на другия път да се готви за отрова в него!
баси малоумната логика, сериозно!!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Чакай малко бе! Аз казвам, че съм твърдо против това нещо! Просто се зачудих дали наистина е вярно... И пускам тема... хайде да си имаме уважението? И това с готвенето е само пример... има и хиляди други причини, това е само една от тях.. И за мен не е нормално и никога не бих го направил![]()
Налага ме всекидневно ... често ме изнасилва, когато откажа да му направя свирка .... Понякога ме заключва с цели часове в килера да се науча на обноски, млати ме с консерви, винкели и каквото му е под ръка ....
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
+1
Що за жалко същество без каквото и да е възпитание и чувства трябва да си, за да удариш приятелката си?!?!?! За мен това е избиване на комплекси, и случи ли се, със сигурност няма да ме види повече.
Каквато и да е "причината", не е достатъчна. Не разбирам как може някой да удря за готвенето да речем .. както и да еЖалка работа!
Хахахах ... Не брат обичат да ги бият с кривата лопата![]()
и да не им даваш милост (рофл)
troll !