.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Биете ли приятелките си?

qsnoooooooooo
    Последно редактирано от prosto_edin_chovechec : 01-22-2012 на 09:50

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Къде ги намирате тези безхарактерни госпожици с нулево самоуважение, които да ви търпят бе?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на LeprikonA
    що за глупост, боже ! аргументите са ужасно тъпи, безсмислени, идиотски и малоумни! как ще е нормално, вие наред ли сте ?!

не знам какъв човек е прословутият ти приятел и обкръжението му, обаче само от това изказване ми прилича на такъв, който никога не е имал момиче, защо ли? защото, ако наистина си позволяваше да я удари нямаше да я види повече, освен ако не е някоя безхарактерна мърла без самоуважение.

като момиче ще ти кажа какво бих направила аз, ако посмее да ме удари момче - ще му отвърна дори след това да отнеса още бой. и повече няма да ме види! да ме удари, заради готвенето, но на другия път да се готви за отрова в него!

баси малоумната логика, сериозно!!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Чакай малко бе! Аз казвам, че съм твърдо против това нещо! Просто се зачудих дали наистина е вярно... И пускам тема... хайде да си имаме уважението? И това с готвенето е само пример... има и хиляди други причини, това е само една от тях.. И за мен не е нормално и никога не бих го направил

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Налага ме всекидневно ... често ме изнасилва, когато откажа да му направя свирка .... Понякога ме заключва с цели часове в килера да се науча на обноски, млати ме с консерви, винкели и каквото му е под ръка ....
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Налага ме всекидневно ... често ме изнасилва, когато откажа да му направя свирка .... Понякога ме заключва с цели часове в килера да се науча на обноски, млати ме с консерви, винкели и каквото му е под ръка ....
    +++ Личи си, че е fake ама ... хах

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Най-мразя мъжете където бият жените си !

BuBy

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    Цитирай Първоначално написано от BuBzzz Виж мнението
    Най-мразя мъжете където бият жените си !
    +1

Що за жалко същество без каквото и да е възпитание и чувства трябва да си, за да удариш приятелката си?!?!?! За мен това е избиване на комплекси, и случи ли се, със сигурност няма да ме види повече.
    Каквато и да е "причината", не е достатъчна. Не разбирам как може някой да удря за готвенето да речем .. както и да е Жалка работа!

Banned Голям фен
    Хахахах ... Не брат обичат да ги бият с кривата лопата и да не им даваш милост (рофл) troll !

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    troll mode is over 9000 :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си