- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли мОмИчЕтА, които харесвате момчета с...
0 номер коса - тоест без коса ? ;d
според мен е отвратително.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Косата ли ви е определяща дали харесвате някой или не? На мен ми е по-важно да му седи добре, щом му отива, значи е ок. На някой момчета им седи много добре... защо да не ми харесва в такъв случай?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами ако на момчето му отива.... въпреки, че на повечето им седи смешно (тези, които са на под 18 примерно)
nigga stole my bike
харесвам всъщност 0.5-1-2 номер, да я няма почти, но е мноооого яка на пипане...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Aз не виждам къде е проблема в прическата, бе, колеги!![]()
Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!
То едно момиче като те хареса, ще те хареса и 0 номер, и с повечко коса, важното е к'во представляваш като човек и к'ви качества ще намери в теб.![]()
Иначе си прави квато прическа ти е кеф.
мен пък ме дразнят.. особено тази нова мода, момчетата масово да ходят на фитнес и да си бръснат главите.. и без това като остареете ще ви окапе и малкото коса, защо да се лишавате от нея толкова рано? .. хипер тъпо е. и не мога да разбера, кое му е толкова готиното всички да сте еднакви?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Косата не е привилегия, но да, радват ме.
thegreenzombie , точно, точно. не само, че са еднакви, ами и са грозно еднакви. не само, че на повечето не им отива, ами че сами си го правят.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
ее екстра аз съм 2ри номер![]()
![]()
![]()
Стига да му отива - обожавам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ами колко хора виждате без коса ? Да не сте ходили в казармата преди 40 години ,за мн число
Та гологлавите знам ,че уж е прието да са тези изверги и мутри ,но има и такива ,които са съвсем нормални хора
Иначе за мен - просто си питам, не съм тръгнал да се бръсна ;d
зависи, на някои доста им отива, други са буквално плашещи. :Д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не,не и не .Определено съм против.Поне мен не би ме привлякло,но като се замислиш на някои хора им отива.Като погледнем и Вин Дизел xD,на него може би му ходи.Абе всичко е до лице,структура и т.н.
Това не мисля ,че са важни неща.Ако,харесваш някого ,едва ли първото нещо което ще видиш в него е -косата (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)