- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли мОмИчЕтА, които харесвате момчета с...
ми не,сигурно няма такива... ебаси въпроса
Абе к'во сте се хванали за тая коса? Всеедно има някакво значение. И най-прекрасната коса на света да имаш - кат си пълен боклук к'во?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Аами всъщност не.1ви номер да,ама не и без никаква коса.;х
много е вървежно, особено ако си татуираш lovec777 отзад на врата и МоМиЧеТа на челото
Е чи разбирате.. виж как знаете !
Новата мода
колко известен секс бияч станах;d
Браво! Значи много си приличаме
Само че ти кат видиш някой бодибилдинг , аз не мога да те видя ,че се възбуждаш , а аз като видя някоя секси мацка , ако не се сдържа - ти може да ме видиш през гащите..
Разбира се ,че несъзнателно го правим всички
Просто тези роботи като са магнит за очите , ,,,, да си извадим очите ли трябва? ;dd
На мен ми харесва,но зависи от възрастта на момчето..[=
Верно, външния вид не е толкова важен, но ... Ако харесаш външността на някого, тогава отиваш да се запознаеш с него нали? И тогава проявяваш симпатии към него. Щом външния вид не е важен, ако някой мазен и потен мъж ви предложи нещо и търси контакт с вас к'во правим?
Таа.. по темата.. Харесвам момчета с по - дълги коси. Е не чак до кръста де, но да покрива леко ушите. И може би най - важното за една коса, независимо колко е дълга - да е поддържана.
Аз не харесвам...
I'm beautiful in my way....
зависи как стои но все пак не ми харесва ....де да знам така де момчета са още не са некви плешиви чичковци които се бръснат 0 номер само за да не им личи че косата им е рядка.....чисто гола глава не ща![]()
http://htistina90.blog.bg/hobi/2009/...to-2009.381928
Еми на първия му отива прическата, така че много зависи от момчето. Ама сякаш по-добре поне 1-2 номер(поне за мен). Но косата не е кой знае колко важна. На всеки различно му отива пък и по-важно е какво има вътре в главата, а не отвън.
Аз съм момче и ако може да се изкажа по въпроса. Работя и работата ми налага да съм 0 номер, както и всички мои колеги,
иначе аз от 19 годишен се престраших така да го кажа да си разкарам косата. Причината тогава беше, че тренирах плуване и все още тренирам (рано сутрин, когато е много студено) и е по-добре по най-бързия начин да ми изсъхне главата, докато стигна до колата.
Общо взето мисля, а и не само аз че ми стои много добре и не бих я оставил пак да порастне(или поне не скоро). Та така в общи линии.Поздрави от Варна
И не на последно място прическата наистина оказва влияние при всички хора. Верно хора и вкусове различни ама ...
НИКОГААААААААААА. *драматичен момент* Съсипа вечерта ми с въпроса.. *sobs* Грозно е в очите ми, дори и да не е 0 номер, ако е с бръсната глава го слагам в черния ми списък.
Нее. Трябва да има косичкаа за рошене. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.