- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбена...
Някога случвало ви се е да се влюбите в известна личност? На мен да. Постоянно мисля за него, гледам снимки, чета статии. Приятелите ми вече ме мислят за луда, защото само за него говоря. Моля Ви, дайте съвет![]()
I understand. I just don`t care !:P
Ще отмине.. Почти всеки тийнейджър се е сблъсквал с това. И аз съм влюбен в Adam Gontier ама това не значи че съм гей..![]()
На мен не, но на мои приятелки определено.....най-дългото беше 2 години...подлуди ни с него, но най-накрая се влюби в нормално момче и всичко беше до там....
Мога да се обазаложа, че е Робърт Патисон
Или Джъстин Бийбър? Хари Стайлс? ... но, да, нормално е ... на доста хора се случва![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Ще ти мине, когато намериш реално момче, което да ти е тръпка и осъзнаеш, че такива "влюбвания" са нереални и безсмислени.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Само не ми казвай кореец...
Temet Nosce
벨야카
и аз съм минала през подобно нещо като бях на.... 11?
споко ще мине
nigga stole my bike
Намериш ли реалната любов.. всичко ще бъде в миналото.. и когато се сетиш за тези моменти ще се смееш и ще ти е сладко да си спомняш какви хлапачета сме в тази особена възраст.![]()
-загубена (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Случвало се е като бях по-малка, но в българи. След време имах възможността да се срещна с тях и да имам общо с тях, за да разбера, че всичко е само медиен образ, зад който не се крие нищо по-различно от този на нормалните хора, даже напротив, разочароваш се, защото не е това, което си очаквал...![]()
Абе ако питаш мен и двамата са многооо лигави особено Bieber.
По темата:Ти си така нареченото "влюбена" в снимките на някакво си изкуствено момче. Те НЕ са такива в действителност. Направени са така, че хората да ги харесват и да имат много фенове(и като гледам постигат целта си). Та както и да е, ще ти мине, просто трябва да си намериш някое нормално момче, в което наистина да се влюбиш и много лесно ще забравиш въпросната зведза. За целта излизай повече, запиши се на нещо(примерно някакъв спорт), така ще можеш да се запознаеш с нови момчета ии дано си харесаш някого. Това от мен. А бтв коя е звездата, че ми стана интересно?
Чак влюбена не, ама бих изчукала ... айде ще замълча.
Първоначално написано от antifashionshit
Да, бях обладана от Къванч Тътлату, обаче вече ми мина, не беше чак влюбване, просто ми стана идеал
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Добре де, стига я разубеждавахте, че няма шансове с някоя звезда.
Ако продължавате така никога няма да си намеря гадже![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да, много е гадно. Но минава след известно време, когато спреш да се "вманиачаваш" или започнат да валят по 5 контролни на ден в училище![]()