- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- След 7 класс.............
7 клас съм.1- ви срок почти свърши.Започва другия срок.От Стара Загора съм и си нямам представа на къде да уча след 7 клас ....Някой ако може да ми помогне-който и да е...Вторият срок започвам със всички сили да уча и се надявам да успея...Пращайте ама абсолютно всичко ,което знаете за матурите ,училищата и т.н.Благодаря ви предварително!!
Аз също съм 7ми клас и относно външното оценяване. То се състои от 4 теста - 1 по физика, биология и химия общо, 1 по история и география, и двата най- важни по БГ и математика. За да кандитатсваш в добро дскл зависи само от бала, който се сформира различно в зажисимост от паралелката в, която искаш да будеш. А за училище незнам аз специално отивам в ЕГ Ловеч. Бтв в Стара Загора съм чувала, че има много добра френска гимназия. Ами това е надявам се да съм ти помогнала с нещо. : ))
6 billion people in the world, 6 billion souls and sometimes all you need is one. ;[[ (*)
Лелеее... раздвам се, че съм минала отдавна 7 клас... Кви са тия работи с биологията, физиката и химята.. Ужас, по мое време имаше само математика и БЕл..
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....