.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Бал???

Повече от фен Аватара на mmm_sweet

Question Бал???

Тази година съм поканена на бала на гаджето ми и съм си платила точно като абитюрентка да присъствам на всичко. За облеклото обаче съм много объркана: от една страна съм просто гост и не трябва да се обличам като абитюрентка,щом не съм такава,от друга страна съм на бал и трябва да се облека официално като всички дами,присъстващи там (не мога да тръгна по панталони) - демек като абитюрентка. Бих искала да попитам 1) дали е удобно да присъствам и да празнувам със всички абитюренти,щом аз самата не съм такава (никога не съм била канена на бал и не съм наясно) и 2) какво бихте ме посъветвали относно дилемата ми за облеклото?
    |

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    За облеклото те съветвам да си облечеш някоя семпла, хубава рокля и високи токчета.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    За облеклото те съветвам да си облечеш някоя семпла, хубава рокля и високи токчета.
    И аз съм на това мнение. Изчистеното стои най-красиво.
    Празнувай с тях, нали си си платила да се мотаеш навсякъде, няма да се изолираш. Пък и като отидеш, няма да имаш време да помислиш за това. Докато мигнеш и половината вече ще нагъват пиенето, другите ще се мандръсат на дансинга.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    + къса рокля, която да можеш да носиш и още няколко пъти, да не се праши в гардроба ти.

Цитирай Първоначално написано от ROFLWTF Виж мнението
    + къса рокля, която да можеш да носиш и още няколко пъти, да не се праши в гардроба ти.
    А за грима и прическата някакви съвети?
    |

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Някои по-лек грим, а за прическата - гледай да не е нещо много обикновено, но пък и да не е нещо фрапиращо.

Да, може лек опушен грим, да не е в тежките тонове като черно и тъмните цветове.
    Прическата визирам горния коментар
    Все пак, не мога да преценя така, трябва да те видя

Аз не съм много "за" дамите и кавалерите на абитуриентите да остават с тях на празнеството, ако не са от техния випуск - просто това не е тяхната вечер - абитуриентската им или предстои, или вече е изживяна. Ама това си е мое мнение де. Ако примерно познаваш и други хора от випуска остани.
    Иначе за облеклото - подкрепям за късата семпла рокля, която ще можеш да ползваш и на друг повод, а прическата и грима - може да отидеш някъде да ти ги направят.

Цитирай Първоначално написано от monini4ka Виж мнението
    Аз не съм много "за" дамите и кавалерите на абитуриентите да остават с тях на празнеството, ако не са от техния випуск - просто това не е тяхната вечер - абитуриентската им или предстои, или вече е изживяна. Ама това си е мое мнение де. Ако примерно познаваш и други хора от випуска остани.
    Иначе за облеклото - подкрепям за късата семпла рокля, която ще можеш да ползваш и на друг повод, а прическата и грима - може да отидеш някъде да ти ги направят.
    И аз не съм много за. Някак се губи вълнението от твоя истински бал. Не съм била абитуриентка, предстои ми, но мисля че знам за какво иде реч
    Иначе ти желая приятно прекарване

Цитирай Първоначално написано от ROFLWTF Виж мнението
    И аз не съм много за. Някак се губи вълнението от твоя истински бал. Не съм била абитуриентка, предстои ми, но мисля че знам за какво иде реч
    Иначе ти желая приятно прекарване
    Гаджето ми настоява,след като голяма част от класа му познавам и нямат нищо против,иначе и аз се усетих,че там няма да ми е мястото,но той пък ми каза,че няма да ходи ако аз не отида....
    |

Голям фен Аватара на reperw
    а за кфо треа ти да си плащаш ?

Супер фен
    http://woman.hotnews.bg/static/uploa...jan11_pa_b.jpg примерно такава прическа, а за грима нещо семпло като роклята
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq Виж мнението
    http://woman.hotnews.bg/static/uploa...jan11_pa_b.jpg примерно такава прическа, а за грима нещо семпло като роклята
    принципно аз имам бретон и няма да стане точно с тази прическа,но ще измисля нещо
    |

Цитирай Първоначално написано от reperw Виж мнението
    а за кфо треа ти да си плащаш ?
    защото независимо,че не съм от випуска,аз плащам за куверт
    |

Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet Виж мнението
    Тази година съм поканена на бала на гаджето ми и съм си платила точно като абитюрентка да присъствам на всичко. За облеклото обаче съм много объркана: от една страна съм просто гост и не трябва да се обличам като абитюрентка,щом не съм такава,от друга страна съм на бал и трябва да се облека официално като всички дами,присъстващи там (не мога да тръгна по панталони) - демек като абитюрентка. Бих искала да попитам 1) дали е удобно да присъствам и да празнувам със всички абитюренти,щом аз самата не съм такава (никога не съм била канена на бал и не съм наясно) и 2) какво бихте ме посъветвали относно дилемата ми за облеклото?
    Облечи се като абитуриентка. Няма значение, че ти самата не си. Една приятелка на брат ми е била 8 пъти на бал и винаги е била с официална рокля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си