.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Препоръчайте ми

Ами искам да ми препоръчате някакъв фон дьо тен ... от какво сте доволни?Ползвах на impala - ужасни боклуци са...Ползвах и на maybelline - http://2.bp.blogspot.com/-CNYdDqcXu5...collection.jpg .Не ми харесаха.

And our song is playing in my head on and on ..

На BOURJOIS всичките са много хубави за по 23 лева

Manhattan са страхотни!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Twilight_23 Виж мнението
    На BOURJOIS всичките са много хубави за по 23 лева
    Подкрепям !
    Момиче ^^

Аз също съм за bourjois! Фон дьо тените им са неверотни, не съм била по - доволна.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ползвам този и съм много доволна!

^ страхотен.
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Повече от фен
    Аз поне съм много доволна от Дермакол. Страхотни са. Не случайно ги купуват и Холивудските филмови студия.

Пробвай с някой минерален ФДТ : по-полезен е за кожата и в някои отношения нанасянето е по-лесно. Седи леко на лицето и прикрива без ефекта да е прекален. От доста време не използвам течен ФДТ и като се е случвало да сложа веднага го усещам мазно и тежко по кожата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си