.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    Bulgaria

Angry малки пъпки по гърдите ;х

кажете ми какво да направя .. Имам малки пъпки приличащи на гнойни който седят от месец някъде... кажете от какво са и как или как да ги махна ;ххх

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    На гнойни?! Да имаш някаква алергия?! Може от изпотяване да е ?! А освен това,ако се обезкосмяваш също и от това може да е Предполагам си поддържаш хигиената, затова ако продъ;жават да стоят,може да посетиш дерматолог
    maDamn

Фен
    Град
    sofia
    пубертет ? rofl

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мазна кожа?
    СПКЯ?
    Други проблеми да имаш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Може да използваш препарата ACNE OUT много е ефикасен за гнойни пъпки по лицето, гърдите и гърба. Струва около 12 лева.

Ами ... пробвай с спирт, но разреден с вода, защото е много силен и аз имах и стана!

Аз също имах, но, честно казано ми минаха просто като спрях да ги чопля... Преди като ги виждах и се дразнех и се опитвах да ги стискам. Спри въобще да ги пипаш и до седмица предполагам, сами ще се махнат...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    може кожата да се е раздразнила от плата/материята която носиш ако е изкуственяк нищо чудно те доста запаряват и на дават кожата да диша....

Също така знам и че ако носиш някакви метални висулки или герданчета, абе пак някакви изкуствени гадни материали, а не примерно злато или сребро, ако кожата ти е по - чувствителна пак да ти се възппалява.

Фен Аватара на Rar3
    Град
    Kozloduy
    А да те питам пъпки по лицето имаш ли? С други думи акне? Ако имаш, това значи просто че акнето обхваща и гърдите/не целите../ Няма да умреш спокойно... Иди при ЖЕ ПЕ-то да те прати при дерматолот. Той ще реши дали ще минеш с кремове, лосиони или хапчета Ако е това, което си мисля де.. Ако нямаш силно изразено акне и възможно някаква кожна реакция да са тея пъпки

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    а тези пъпки къде по-точно се намират? около зърното (кафявата част) или по цялата гърда??
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пери си сутиените по често..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на lubovvv
    аз имам преди цикъл и са червени- наричам ги хормони
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си