.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Страх ме е за майка ми ....

Като за начало - аз съм момче на 16 години и в момента съм в 10 клас. За съжаление баща ми почина, когато бях в 8-ми клас и от тогава много неща се промениха.Брат ми завърши училище миналата година и замина да учи в София. Така си останахме само двамата с майка ми. Проблема е там, че много ме е страх нещо да не се обърка. Чувам да стават почти всякакви неща да стават. Страх ме е от това да остана сирак ... Темата е напълно сериозна. Не знам с кого да споделя. Това вече става, като някаква параноя. В трети клас видях една, как скача от 6-тия етаж ..... - Ще спестя подробности, защото не оживя. Колкото до живота ми - постоянно излизам с компании по кафета, дискотеки, имам добри оценки и т.н.
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    аз се водя полу-сирак от 7 месеца.. живея само със сестра ми, не смятам да обяснявам защо ... донякъде знам какво ти е и знам колко кофти е, обаче не трябва да се отчайваш.. след като живееш сам с майка ти, значи ти си и най-близкия човек и ти с този, който трябва да я подкрепя и да я радва ... не разбрах точно от какво те е страх, но не виждам смисъл да параноясваш ... живота е пред теб .. а сега ще се опитам да се самоизритам, заради тъпото клише .. но си е така!
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Радвай се на всеки момент с нея. Прав си случват се всякакви неща, за които никой не е подготвен затова просто оценявай всеки момент, с който и да е близък човек

Banned Голям фен
    Не разбрах от какво те е страх но..Мисли позитивно бъди по спокоен,щастлив.Също така опитай се да гледаш винаги от добрата страна на всичко..звучи тапо но аз така се успокоявам

Повече от фен
    Живота е страшен напоследък. И мен ме е страх за близките ми, но..освен да се надявам всичко да е наред, друго не знам.
    Поговори с психолог, все пак си загубил баща си скоро.. Не е лесно да забравиш.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Няма смисъл да се страхуваш.Щом майка ти е добре със главата смисъл че не е мръднала значи има мозък и няма да направи някоя глупост, но недей си боже нещо да се случи на майка ти ти няма да останеш сирак защото брат ти има 18
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Здравей,
    Знам как се чувстваш, защото също изгубих баща си и живея само с майка ми от 3 години.Този страх, за който говориш е нещо нормално, но се преодолява. Трябва да преодолееш загубата на баща си за да го превъзмогнеш. Минах през този ад и знам, че това не е от най-лесните неща. Един съвет от мен не се затваряй в себе си.
    Ако искаш да поговориш с някой насреща съм- пиши ЛС.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Достатъчно е да казваш на майка си по-често колко много я обичаш. Това ще я спаси от всякакви грижи. Естествено отделяй време да общуваш с нея, питай я за съвети дори, когато не се нуждаеш от такива. Съветвай я също, когато можеш. Пиши си редовно домашните и я радвай с успехи в училище. Просто и незаменимо.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не я оставяй сама, бъди й опора и се старай да не й слагаш камък на шията с финансови претенции. Помагай с домакинството, споделяй с нея и направи така, че и тя да споделя с теб.
    Карай я да се гордее с теб.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на Actorr
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Не я оставяй сама, бъди й опора и се старай да не й слагаш камък на шията с финансови претенции. Помагай с домакинството, споделяй с нея и направи така, че и тя да споделя с теб.
    Карай я да се гордее с теб.
    +1 .

Значи се страхуваш за себе си, ТИ да не останеш сирак, а не за нейното психическо здраве например? Просто това ми направи впечатление. Казаха го преди мен - помагай с каквото можеш, ОБЩУВАЙТЕ и не забравяй, че когато един родител изгуби абсолютно всичко на тоя свят, освен децата си - те са неговия смисъл, заради който да живеят, те го връщат към живот.

Първо, не знам защо някой би си помислил, че темата ти не е сериозна. Постоянно се случват неща, които не зависят от нас и мога да те посъветвам да бъдеш колкото се може повече до майка си, ще й дадеш подкрепа и разбиране, което не може да получи от другиго. Между впрочем, родителите са способни да изпитват безусловна и вечна любов единствено към децата си. Не към партньорите си или своите родители, а децата, защото ги смятат за свои продължения. Така че - бъди до нея и я подкрепяй.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от betty-dimitrova Виж мнението
    Радвай се на всеки момент с нея. Прав си случват се всякакви неща, за които никой не е подготвен затова просто оценявай всеки момент, с който и да е близък човек
    Съгласна съм с мнението

Мисли позитивно е не се притеснявай, също така и уважавай майка си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си