- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблеми с кучето!
и аз имах същият проблем само че беше с папагал .кучето го възприема като играчка и затова дращи по клетката му . също така на кучето трябва да му се осигорят играчки (гумени или плюшени) зада има какво да прави докато е само , в книгата,,Малкото кученце'' royal cenin пишеше че е хубаво всеки ден да му даваш различна играчка , която то да разучава докато е само
Хм..мисля че трябва да уточниш каква порода е кучето защото има разлика като начало за възпитанието им.Относно това с заека е правилно че трябва да го изкараш от клетката най-малкото за да се подушат.Наблюдавай реакциите на животинките и ако се прояви някаква агресивност от кученцето върни заека в клетката и просто ще трябва да го преместите в друга стая в която кучето не може да го направи.Но все пак ще е добре за в бъдеще животинките да се пригодят да живеят заедно -използвай възможността докато кученцето е още малко.Трябва да се осигурят играчки с които кученцето да си играе -не знам на колко месеца е но скоро ще започне да сменя зъбките си . Изобщо има много статии в интернет към които може да прочетеш как да възпиташ животинката.
Ако имаш нужда от съвет как да го въпиташ най-добре може да ни споделиш малко повече информация за кучето за да можем да ти отговорим какви методи да използваш.
П.С-имам две кучета![]()