- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- велоергометър или кростренажор
Майка ми се нави да купим велоергометър или кростренажор.Въпроса ми е кое е по-добре за премахване на паласки и отслабване и стягане на бедрата.Искам да отслабна и да стегна малко тялото си за няколко месеца.Вече почти не ям хляб.Когато се стопли ще тичам навън,но имам възможност само събота и неделя.И затова искам да си взема велоергометър или кростренажор за да мога да тренирам през седмицата.А и дупето ми ще се стегне ли с тичане и скачане на въже..? Паласките ми не са малко и затова искам нещо,което наистина ще помогне да ги махна.Ще правя и упражнения.Но по важното е: Кое е по-добре кростренажор или велоергометър..?
Според мен кростренажор. Въжето помага за почти всяка част на тялото.
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Кростренажор и е по-приятно за правене от велоаргометър. :Д
Everything changes, but beauty remains ...
И според мен кростренажорът и нещото, което върши много повече работа. едно е да ти действа цялото тяло, съвсем друго е да си седиш на велоергометъра и просто да си въртиш. Просто не виждам смисъл.
И двете са добри .. Аз лично имам велоергометър в нас и въобще не е така както казват - ''само си седиш и въртиш''
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Кростренажор. Ангажира повече мускулни групи => ще се потиш повече.
Тренажор категорично! Имам колело и е досадно за каране вкъщи, изтръпва ти дупето и няма какво да правиш с ръцете. Завиждам ти. Аз исках тренажор, но майка ми реши да е колело и в крайна сметка дори тя не го кара...