.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Unhappy Какво да правя?

здравейте..сигурно от един месец си пиша с едно момче. Запознахме се на бъдни вечер и от тога започнахме да си пишем. Само веднъж му предложих да излезем, но всичко се обърка..за жалост..
    Разказах на приятелката ми и тя каза да го викна да излезем, но не искам аз да го каня първа.. не знам и всъщност не само тя ми го е казвала и други, но аз искам той..:Д..като нормалния начин..а може би искам много..казват ми: не ти ли е достатъчно, че ти пише, няма нищо лошо в това ти да направиш първата крачка, да излезете и да видиш да ли ще си паснете..:Д..може би до някъде са прави, но не знам какво да направя...моля ви помогнете ми благодаря!

Супер фен Аватара на djipsito
    И защо искаш той да те покани ? Просто така искаш или има няква причина ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Толкова ли не можеш да завъртиш разговора към срещата?! "Пф...няма с кого да изляза еди къде си, а така ми се хооодии....".

Не мисля, че е толкова малоумен, че да не зацепи.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

обаче май е..не веднъж съм завъртала темата към излизане..не става...може би нищо няма да се получи :Д

Мега фен
    Град
    София
    Не "завъртай" темата, а директно му подхвърли идеята. Реши къде ти се ходи и го офертирай. И ако те отреже евентуално ,не се фрапирай толкова. Важно е поне да опиташ. И няма нищо лошо и "ненормално" ти да го поканиш. Все едно е,според мен. Действай ,поне да си знаеш ,че си опитала.
    [size=7][b][u]fosse cos

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Толкова ли не можеш да завъртиш разговора към срещата?! "Пф...няма с кого да изляза еди къде си, а така ми се хооодии....".

Не мисля, че е толкова малоумен, че да не зацепи.
    Точно.
    Проблемът ти е, че приемаш нещата прекалено насериозно - канене на първа среща. Звучи страшно, а няма защо да е така. Първата среща не е по-различна от другите срещи, просто най-накрая ще пренесете виртуалния контакт в реалния живот. Подхвърли го супер небрежно, не го мисли.
    И не си води компания!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Няма нищо лошо в това ти да го поканиш,примерно докато си пишете вметни "абе с теб трябва да излезем някой път." или както вече предложиха с това че няма с кого да отидеш някъде а ти се ходи.И наистина не води и други хора.

да..направих го и..беше суперр :Д
    и мерси за съветитее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си