.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Аре малко събрание на анонимните депресанти

Най-добрия ми приятел се самоуби скоро и реших да запълня празнотата с едно страхотно момиче,но нещата с нея вървят меко казано ужасно.По дяволите пред сесия съм ми е супер тъпо положението,не ми се учи,не ми се яде,не ми се излиза с хора.Аа да и имам страхотен проблем с парите и са ме подгонили частни съдий изпълнители.Не очаквам гениално решение на проблемите,просто едно разбиране честно.Мерси.

Живота е несправедлив бе мамка му. Кво да кажа? Пълно с шибани егоисти и интриганти и няква бедност... кво да напрая да отида да бачкам в Титан за 250лв. на месец ли?
    Аз съм реалист.

Майка му дееба опитвам се да го раздавам като непукист,не става вече.Това всичкото комбинирано с много отчаяние и мързел направо тушират всякаква воля честно....Някой път се надявам да ме блъсне някоя кола,че ме е шубе да скоча от някъде.

Направете всичко възможно да се вземете в ръце бе хора...надвийте мързела и се изправете. Търсейки разбиране по форуми никак няма да оправи положението. Вярвам, че си интелигентен човек и ще можеш да се справиш !
    Късмет!

Не съм някъв малоумник,но просто толкова нещастия ми се случват че вече не мога да им насмогна.Последното нещо което правя е да пиша във форум,понеже все пак най-добрия ми приятел,този с които си ги споделях тия работи се самоуби....

Banned Мега фен
    ми брат , аз мога се самоубия в името на любовта щото тогава не съм на себе си , вманиачавам се
    Но взимай пример от Ботев , Левски и др в личности и творби ; )

Banned Мега фен
    знам ,че темата е спам

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Намери си занимание - ще те накара да спреш да мисли за неща. Седни учи, пребори този мързел - ще си помогнеш в университетът пък и няма да имаш време за размисли над въпроси като "Защо животът е толкова скапан?"

Напиши на едно листче всички неща, които трябва да свършиш. Започни малко по-малко да ги вършиш и махаш от листа. По този начин ще си създадеш режим и ще влезеш в релси.

Разнообрази живота си. Животът е скапан, да, и съжалявам за това, което ти се е случило, но знам как се чувстваш. За съжаление не можеш да направиш нищо друго освен keep living.

Мега фен Аватара на Chacho
    Съжалявам за загубата ти. Злощастията в живота винаги идват неканени. Че отминават - отминават, но винаги оставят някаква следа. Евала за уравновесеността ти в такъв момент! Понякога на човек наистина му идва да избяга от всичко. Близките хора са най-важни в такива моменти. Пази паметта на приятеля си неопетнена и будна! Мир на праха му!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Съжалявам за приятеля ти. Но самоубийството не е решение на проблемите. Замисли се ти как се чувстваш след загубата на приятеля си. Би ли искал да причиниш това на твоите най-близки хора? Мога само да гадая какво е чувството да загубиш скъп човек, но е време да се вземеш в ръце, ако не заради самия себе си , то заради семейството ти, приятелите ти, заради паметта на най-добрия ти приятел. Няма да е лесно да излезеш от положението, в което си попаднал, но не е и невъзможно. Всичко е в твои ръце. Просто трябва да намериш силата вътре в себе си да продължиш напред. Не се предавай ; ) Успех

--------------------------------------------------------

Цццц ще си върна закуската честно,Нмма никакво равновесие или справедливост...Бахти,преот кривам топлата вода.Иска ми се само едно нещо да не се проваля,а то се провали.Не искам някви невъзможни работи по дяволите...

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Съжалявам за загубата на приятеля ти, може би знам как се чувстваш, защото и аз загубих много близък човек наскоро. Но единствено ти и само ти можеш да си помогнеш и да се вземеш в ръце. Разбирам нежеланието ти за нищо и мързела ти (и то доста), но ги преодолей, стани и свърши всичко, което е нужно. Така ще си и по-спокоен и напрежението ще се намали поне с една идея .
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    съжалявам за приятеля ти : (
    жалко е когато млади хора се предават и намират изход единствено в смъртта си..
    трудно е, но ще се справиш, защото съм сигурна че има хора, които вярват в теб..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на Illusion772
    Един мои познат казва :
    Каквото е-такова
    Продължаваме да живеем
    продължаваме да се борим

Не се предавай !!! (y)

Супер фен Аватара на fenasf
    Кофти работа...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Много се радвам,че все пак някой се сеща за какво говоря.Най-мразя факта че няма отърване от мързел,депресия и нежелание да правиш каквото и да е.Не съм някакво емо,просто периода е много кофти и едвам поддържам "безгрижната маска" за пред света...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    И аз се сблъсках със смъртта на един от най-близките си хора и пак ставаше въпрос за самоубийство... ако не друго това трябва да ти е показало, че само смъртта е непоправима и само пред нея сме безсилни, за всичко останало има решение. Но с мързел и самосъжаление нищо не се оправя. Ставаш и се взимаш в ръце и действаш, проблемите не се оправят със стоене и чакане. И ти самия си знаеш, че от теб зависи дали ще се оправят нещата в живота ти. Или се стягаш или се превръщаш в емоционален, физически и умствен плужек, това е, избора е твой.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Трудно е да загубиш приятел.. Няма думи, с които да изразиш как се чувстваш... И колкото и да си втълпяваш, че не ти пука за нищо - не става.
    За това действай! Прави нещо, което да е в хармония с душата ти. Нещо, което ще те откъсне от света за няколко минути. Животът е ш*бан - да, съгласна съм.. но някои неща не зависят от нас и няма как да ги поправим. Обаче трябва да продължим напред, някак си. Не се предавай. От тук, нататък всичко зависи от теб. Продължи да вярваш, колкото и да е трудно.
    Аз вярвам в теб! х )

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Надявам се да получиш лично от любовта на живота си тогава.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не си търсете извиненя за несполуките си . Това, че някой е умрял, не те извинява за каквото и да е било.
    Който умира- негова си работа, не твоя. Не го ползвай за извинение, защото няма да мине винаги.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове