- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мислите
изненадвам се, че точно ти я пускаш темата между другото.
иначе разликата има значение и то не малко, ако става въпрос за тийн годините. малко не ми се вярва да съществува кой знае каква любов между 13годишна и 22 годишен. ако обаче не говорим за тийн години мисля, че не е някакъв проблем разликата, стига пак да е в ограничение - 50годишен с 20годишна пак не се върже. най-малкото защото най-вероятно биха искали различни неща. някой ще каже, че си зависи от хората, сигурно ще е прав до някаква степен и все пак, 30 години разлика, много са си. но има толкова много различни хора, като нищо и такива примери може да има. за мен поне - са много като разлика.
много съм против такива "неморални" връзки. когато човек е обвързан с друг човек, той трябва да го уважава. и ако се появи трети, с когото да започне връзка по същото време, това е чистото неуважение. ако толкова не върви истинската му връзка - ами да я прекрати. в случая семейство+деца е по-сложно, но и там трети човек не бива да се намесва. аз лично не разбирам хората, които се бъркат в семейни отношения най-вече. проблемите са си между двамата, а единия от тях вместо да ги разрешава тича при любовника/любовницата и съвсем не постига нищо.
напоследък нищо не спира нито 40годишен мъж да е с 20годишна, нито 40годишната жена да е с 25годишен мъж. хората в днешни дни (уж)не са толкова консервативни, пък и като се замислиш където едното, там и другото. всичко си е до хората, поне в този конкретен случай.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."