- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мислите
Аз не познавам хора, които не се интересуват от алкохол. Може би защото ги избягвам. :д Но както казах, има всякакви индивиди просто трябва да намериш своят. И по някаква интересна причина можеш да разделиш мъжете на типове(типажи). Т.е. от еди колко си години до еди колко си са такива и такива - винаги има изключение, но ако гледаме общото. А общото за 18-25 годишните е, че са повърхностни лигльовци и курвари. Като например общото за 40+ годишните е, че са мили, внимателни, улегнали и някак джентълменски и романтично настроени. За останалите нямам наблюдения, зашото познавам доста малко мъже в интервала 25-40. (е тези които познавам са си пичове, но т'ва не може да определи общото)
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Абсолютно не мога да се съглася и съм изключително разочарована от повърхностното мислене.
Познавам доста хора в тоя възрастов интервал, общувам предимно с такива, близките ми познати и приятели са все в тия години. До един са страшно амбицирани, кой учи, кой работи, все сериозни и зрели личности.
Ако имали били общи интереси, глупости на търкалета. Ако имат общи интереси, значи нещо не е наред в ситуацията. Зряла била за 18-годишна, добре, под това се подписвам с две ръце. А 40-годишния къв е? С назаднало развитие ли, че да е на нейното ниво?
Именно. И аз познавам хора на тази възраст и учат или работят, дори и двете наведнъж. Живеят самостоятелно, също така и имат време за забавления. Разбира се има и такива, които отговарят на описанието " тъп, лигльо, курвар и т.н."
А, не знам какво биха правили двойка с 20+ години разлика помежду им... (освен секс разбира се)
Примерно жена на 20 и мъж на 40... Та жената до преди 2-3 години е била тийнейджърка, а тоя мъж може да е бил женен дори... Житейският опит е много по-различен.... Пък и мъжа е по-улегнал и ги е минал всичките тия неща с купонясването и правенето на изцепки, дори е готов за семейство. Той по-скоро да бъде неин учител (житейски примерно), защото на нейно място аз така бих приела някой с толкова години по-голям от мен - като учител и някой, който може да ме напътства за различни неща (друг е въпроса, че изобщо не бих се занимавала с такива). Но от друга страна всеки човек е различен въпреки всичките тия неща може и да има някакви изключения и наистина да има някаква любов между тия хора.
Малко го изкарах се едно е на 50 години ама...аз така мисля ;д
Последно редактирано от horacio : 01-28-2012 на 09:11
nigga stole my bike