Аз обобщих, че избягвам д аконтактувам с такива индивиди, защото са ми чисто и просто - безразлично противни. И мнението ви за 40-годипните е бая грешничко, явно не познавате нито един такъв индивид. Аз лично знам поне 5 човека които са на 18-20 и имат връзки с 40+ годишни и до сега никой не е опищял света, както го правят познати те ми, излизащи с 18-25 годишни. Но явно тези връзки са за жени с по-свободно мислене.
Също така какво му е лошото на това да нямаш деца? Или да не си женен. Ако искаш дете - ще го имаш и без да се жениш. Изобщо бракът каот цяло е една простотия, но това е друга тема. Явно вашето мислене относно въпросните връзки и това какво искат хората и от какво се нуждаят - са пряко свързани с вас и вашите нужди.
А Пантерке мен не ме еня какво е казал Фройд. То на теория и баба може. Липсва ти май гъвкавост относно отделни ситуации. А моето изказване за 18-25 годишните е основано върху проблемите на хора от тук и на такива, които познавам. Имам наблюдения и т.н. Не казвам нито, че е лошо да ходиш с такива момчета, даже напротив - прекрасно е. Ама не виждма и нищо лошо да излизаш с по-възрастен. Защо сте ги заклеймили като темерути дето, едва ли не, животът им е свършил - т.е. трябва си седят в къщи и ако, недай си Боже, нямат деца и семейство да мрът в самота. Всеки намира половинката си в различна възраст.
А това да разпитваш партньора за болести е просто - хвърли ме в тъча с т'ва изказване, изумена съм.