.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Как да разбера дали ме харесва ?

Имам съмнения, че едно момиче може да ме харесва, но съмненията ми са силни и се чудя как е най-добре да подходя в ситуацията. Не ми се ще да се "разкривам" пред момичето, без да съм напълно убеден какви са нейните чувства. Та се замислих, има ли някакви сигурни критерии/правила, по които да разбера на 100% дали тя изпитва нещо към мен ?

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    оххх няма как да си "напълно убеден". Покани я на среща, разходка или просто да правите нещо заедно и виш как потръгнат нещата.

Какво те кара да мислиш че те харесва? Няма правила но има неща който могат да ти помогнат..език на тялото, погледи .. Познаваш ли я

Banned Голям фен
    Аве брат стига с тея **** теми веее каниш я на срешта опознаваш я т.н и я питаш кво отлкова сложно повярвайй ми ако имаше някаква рецепта по която да следваме дали момиче,жена ни харесва щях да ти я кажа !

Или не толкова пряко говори си с нея какви момчета харесва дали си пада по някой то ще си проличи

vi6 sq purvo na kolko godini si ti i na kolko e tq

подкрепям флъфи обаче сега ще ти го кажа с други думи.ОТИВАШ И Я ЗАГОВАРЯШ -> ВЗИМАШ Й ТЕЛЕФОНА->СРЕЩА.Ако тя се съгласи на срещата значи те харесва, все пак никой не иска да си прекарва времето с някой неприятен за него човек.Айде успех и разказвай как са се стекли обстоятелствата.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Приклещи я в някой ъгъл и я награби и ако отвърне начи официално сте гаджета
    nigga stole my bike

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си