- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пари, пари, пари...
miminko историята на това момче изобщо не е свързана с оцеляване, а с това че някой казал едикакво си, че не можел да си купи вафли и пица или предпочитал с тези пари дето ги има да си купува цигари. Прави разликата. И ако човек е научен може да се справя и с доста по-малко.. Ето например преди две седмици ходихме на заведение. Братовчед ми изхарчи 40 лева, а аз с малко повече пестене 5лева. Така че не е опряло до оцеляване тук, а до това че на някой му се яло пица и му се излизало на кино.
djipsito има една тънка граница на тази човечност, след която започват да ти се качват на главата.Може би си по-добра и затова си я прекрачвала без да се усетиш. И аз често я прекрачвам за съжаление и...след това си търпя последиците разбира се.Трябва да внимаваш доколко подаваш ръка за да не ти я глътнат цялата.Целта е да покажеш на даденият човек че не е проблем това. И не го призорваш ако поради някакви обстоятелства не работи,показваш му че ще си до него при всякакви обстоятелства, но не и да се превръщаш в негов "кръводарител",защото това изкушава все пак.
Ами например да речем че може да се е хванала с момче от бедно семейство,защото когато се е хващала с него не и е било обърнато внимание от момче от богато семейство.Или пък че е мислела че не е материалистка,но после се е самоопровергала. Има много варианти, а аз не знам точно 100%вата ситуация.
Относно последното. Приказки за 1001 нощ ли ми разказваш. Точно пък ще зареже първият тип заради вторият. По скоро съм чувал случки как разни "звезди" зарязват гаджетата си,защото били студенти и работели на евтина работа,но иначе преди това много ги обичали.И ако действително познаваш такава трябва да се опиташ да си и приятелка и много да я цениш. Защото днес тези хора много трудно се срещат. Стига историята да не е малко по различна де. И все пак това показва че трудно,но и в днешният материален свят истинска любов,която не се позовава на искам да ме развозва по заведенията защото губя контакти е напълно реална за щастие.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!