Цитирай Първоначално написано от DontSpeak Виж мнението
umri да, наще ми дадоха няколко хиляди за бала понеже много исках кола имали са-дали са ми! но не си взех кола, а ги вложих в това! и до ден днешен нямам кола....изполавам фирмата на майка ми, но всички останали неща аз съм си ги направила, да наще да ми акзвали къде за какво и кога тр да се ходи и тнт, но не намирам това да ме прави пикла или овца, все пак тогава съм била на 19, от 2 години и половина живея сама и си плащам всичкоот тока вода телефон храна интернет и данъци по магазина, не знам защо се хвана за това, че ме и убиждаш, ходила съм и на бригада и от там с пари съм се връщала и съм си покривала ремонти и тнт, като го казваш така наистина доста трудно изглежда, не казвам че ми е било лесно, ама като човек има желание стават нещата, не виждам пък защо тр да тги давам отчет на финансите си ама малко неподготвен нападаш и доста озлобено...
Нищо лошо няма да ти дадат пари и да ти направят бизнеса. Евала на хората. Но приеми фактът, че ако не бяха те, можеше да си като него. Затова не казвай "нашите ми дават пари само по Коледа", защото са ти дали много повече от това да ти дават по 70-80 лв на седмица, примерно. И, ако напишеш "убиждаш" в някое заявление или молба към общината, ще ти се смеят много. Първо трябва да си малко от малко грамотна. Разбирам да бъркаш запетаи, което правиш, но да объркаш такава дума е крайно.

По никакъв начин не го защитавам или оправдавам. Виновен е за това, че не прави нищо, за да е по-добре финансово. Ти си овца, защото той се е развикал на майка си по телефона за това, което е казала, а твоята оксиморонна асоциация на неговото действие е: "той ме използва".

Темата, която си пуснала, не е за да намериш решение на проблема, а да намериш морално оправдание за себе си да го зарежеш, за да не се чувстваш кучка.