- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пари, пари, пари...
SisiStrange ето...ти си поредното доказателство че думите ми и този път са истина и се появи със скоростта на светлината. Често всеки си гледа само от неговата паничка и това е. Има много модели страхове...от крокодили и змии, от кучета,от котки дори, от тесни пространства,от екстремни работи, от провал,възприемане и т.н. Някой преодоляват страховете наистина трудно, други пък по леко.Хората са различни.Ако е това което си мисля мога да твърдя че аз съм един от малкият процент хора, които могат да разберат пича идеално. Не очаквай като кажеш на някой това е така така и така нали и той да ти отвърне веднага....Ейййй как позна точно така е....точно защото има много хора с подобно на твоето мислене. "Мен това изобщо не ме притеснява значи...е адски глупаво някой друг да го притеснява.Особено пък ако е мъж.Как иначе нали са силният пол.Защо пък направо не го пратя на майната си.И без това ще се отърва и ще ми е много по-лесно".Макар че понякога когато нещо пряко ме засяга колкото повече време минава толкова ми е по-трудно и аз да разбера даденият човек.Та това засега. Ако искаш да съм още по конкретен при желание може да ми драснеш едно ЛС.За тази тема това е напълно достатъчно.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!