Ъм, ако не бяхме гаджета с Радослав и той защитаваше същата теза, която и аз, щеше да кажеш, че се сваляме през форума ли? Вероятно. Във всеки случай съм съгласна, че просто избягваш постовете ни (ах, леле, сега сигурно търся модераторска закрила). Ти се отклони доста от темата. И все пак, колкото и да се отклоняваш, примери в този свят за всичко има. Говорим си за панически разстройства, ок. Дадох ти пример с кучетата. Няма отговор. Мога да ти дам и други примери: като например факта, че в сегашната ми работа има бая инциденти и по твоята логика досега трябваше да съм си сменила специалността. Случвали са ми се гадни неща като да си изпръскам разтвор в очите, да си покапя ръката с киселина, да се надишам с формалдехид и тн. И пак ходя на работа. Няма значение, че обяснението ти с паническото разстройство е толкова не по темата вече и толкова изсмукано от пръстите. Пак не върши работа. Но ти няма да отговориш сигурно и на това.
Мога да ти кажа и че в София работата като цяло по-рядко е свързана с тежък физически труд, но пък е пълна с толкова повече напрежение, че ти избива понякога на нервите и това е доста по-тежко. Не, че ще отговориш. По-скоро ще има нова теория, свързана с психически травми или с това дали с Радослав сме на едно мнение в някои теми.