vladi81 изписа много верни неща.

Върна ме година назад, излизах с едно момче 90 набор. Писала съм и в друга тема за него. Редовно се случваше да няма грам цент в себе си, баща му не му даваше дори за едно кафе, нито за автобус, кво остава за нещо повече. Първите две седмици всичко вървеше добре, на мен изобщо не ми пречеше, че обикаляме целия град пеша или че се прибираме посред нощите в студа пеша. Не ми пречеше да му платя автобуса или да идем на кафе и аз да платя сметката или пък да пушим от моите цигари. В началото се дърпаше, чувстваше се неудобно явно, после обаче се отпусна, та даже се самозабрави леко.

Помня, че една вечер ми обесняваше кво впечатление съм му била направила, как съм си купила дъвки и съм взимала нова след всяка цигара. Тва значило, че не ценя парите, които съм дала за дъвки. Почна да ми обеснява с първите препечелени пари кво си бил купил - вафла. Колко сладка му се сторила, понеже знаел как е изкарал парите и т.н. Един вид ме караше да се чувствам до една степен неудобно, понеже аз не съм работила досега.

В един момент всичко тва се изпари, защото почна много да ми нахалства за цигарите, буквално ми издърпваше цигарата от устата и почваше да се зоби да дърпа като ненормален. Или се цупеше като не му давах, била съм егоистка и още ква ли не. Един ден му се сопнах да си купи цигари и млъкна. Друг ден - бяхме излезли с приятелка на кафе и реших, че ще ям. По принцип когато мислех да си купя нещо за ядене съм го питала иска ли и той, понеже ми ставаше тъпо. Като е искал съм му взимала. Тогава не го попитах, защото нямах много пари и мислех да си го разделим. Той въпреки всичко ми заяви "Поръчай ми еди-кво-си".

Говорили сме си за работа, искаше да си намери и уж търсел, ама как и къде е търсил не знам, понеже нито имаше телефон, нито компютър, нито знаеше кой знае колко език. Винаги му помагах, направих му CV, разпечатвах, ходих, разнасях, питах, обикалях.. Накрая пак аз съм егоистката. Имаше и по-сериозни филми пак заради тва, че хем нямаше пари, хем баща му му се правеше. Беше ми говорил как баща му го учел, ако направи някой гаф, да не бяга от отговорност, а да постъпи като мъж (ако надуе корема на някоя). Веднъж за малко да стане гафа и аз се ядосах, понеже преди тва бяхме говорили да иска пари на баща си да си купим презервативи (щяхме да си разделим парите). Та същата вечер след гафа, беше ме блъснал в леглото, защото му отказах свирка и като го питах дали е питал баща си, ми отговори, че баща му нямало да му даде пари, понеже презервативите били глупост. А моя въпрос беше, баща ти как така те учи да не бягаш от отговорност и с кви пари смятате да гледате бебе, след като даже 5 кинта за презервативи не иска да ти даде...

Майка му е рускиня, беше в Русия и веднъж му беше пратила пари. Бях с него и си спомням как вместо да поспести някви и да си има, така и така баща му не му дава, той ме повлече по магазините да си купува дрешки. Няма да се учудя ако е дал и за трева. Само веднъж ме попита гладна ли съм, когато ходи да си купува да яде.. Гледаше да се прави на луд..

Така де, отплеснах се, ама разбирам авторката. Някои я нападат, че иска да го остави, понеже бил беден, ама аз не мисля, че е така. И лично я съветвам да го остави, не защото няма пари, а защото е несериозен.