- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пари, пари, пари...
Да замислял съм се и то много.Но и да го кажа не знам да ли ще ме разбереш.
Защото цялото ни общество е изградено на основата на една пирамидка свързана чрез парите и защото това се вменява постоянно на хората тип: "Който не работи не трябва да яде" изключващо всички фактори условия и т.н,който изграждат даден човек и формират характера му и с лека ръка подминати,защото никой не може да живее поне за две седмици живота на друг и да разбере мотивите му отхвърляйки всичко по модела: "щом така е казано значи трябва да е така и щом аз съм го направил и го правя значи това няма да е проблем за абсолютно никой...нищо че абсолютно всяка една частичка на моят живот е съвсем по различна от живота на който и да било.
Ами,защото например може да не се разбере правилно,да се усмее,да се каже отново че се оправдава или пък...защото може изобщо да не е така, а някой неща и на него за момента да не са му ясни.
Не, в темата се дадоха много примери как някой си направил едикакво си и затова всеки друг бил задължнен и можел да го направи.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!