Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
djipsito ти се засягаш заради твоята история обаче не е като и ти да нямаш някаква дори и минимална вина.
Като си го научила да те гледа като Рокфелер ще си Рокфелер. Ако не го беше научила нямаше да е така.
На вторият ти въпрос. А, не знам, но се случва хората отвреме на време да преосмислят позиците си. И едно момиче беше с братовчед ми,който си има някакави пари,но не е богат и неочаквано тихомълком скъсаха,защото започна да се занимава с някакъв ,който я вози на мотор от нейният град. Та така
Нали говореше за човечност и не знам си кво друго, аз исках да съм човечна. Аре избери си гледна точка. Научила съм го от човечност и щото не мислех само за гъза си. А щях ли да го "уча" на квото и да било, ако той беше пич на място и не се възползваше, ако мога така да го нарека ? На втория ми въпрос въобще не отговаряш. Не ми говори за едно момиче, второ, трето и пето момиче. Момичета и позиции бол. Питах те, АВТОРКАТА ако беше материална кучка, защо се е хванала с момче от бедно семейство.

Ако ше си говорим за позиции и момичета, аз пък познавам не една, която е зарязвала гаджето с кабриото заради момче, което едва свързва двата края и си скъсва гъза да си купи хляб. Нека да те чуем, компетенцио.