.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Любовен съвет

Здравейте, пиша защото съм отчаян, или просто някой трябва да ми отвори очите (:
    Моля ако смятате историята ми за смешна, или каквото и да било не пишете.
    Преди близо 10 месеца се запознах в интернет с едно момиче, писах ме си 2 месеца, и накрая излязох ме на среща. Всичко мина яко, тя ме харесва, и след седмица я поканих на имен ден в нас, на 6ти Май, и тръгнах ме.
    Тя скоро прави 19, а аз 22. До 4тия месец всичко беше яко, по красиво даже от приказка, но на 4тия месец я хванах в изневяра. Заболя ме, може би не ме беше заболявало така. Тя ми се моли 3 дни плачейки по телефона да и простя. Простих и, но си казах , ще бъда с нея само заради секса.... но след 1 2 месеца чувствата пак ми дойдоха, но непрекъснато и ровех в нещата с мисълта пак да я хвана в нещо но нея хванах. До към 8мия месец бях доста студен безчувствен, но въпреки това я обичах, тя повтаряше как никога няма да ме пусне, и ще се бори за мен, дори и да нея обичам. Но за нова година стана фал, пинах малко повечко и един приятел дойде и ми пусна някаква глупост в главата, че тя била спала със някакъв друг, полудях тръгнах си ,а тя ме гонеше 10 минути по чорапи, искаики да ми обясни че това е само лъжа ,за да провокира едно момче. Наговорих такива неща че найстина я заболя, Нещата не бяха от сорка на ку*ва и такива, бяха силни думи, състоящи се от това че не може да обича и никога няма да може. На другия ден истрезнях и и сео бадих и извиних, помислих че всичко е ОК, но малко по късно се разделих ме, Нещо в нея я карало да ме напусне, а другото нещо и казвало че ще съжалява. След раздялата, тя ме потърси няколко пъти, с мисълта искала да ми върненяква вещ, накрая се видях ме обеждавах я да се съберем но не се, целувах ме се, все едно сме напълно непознати, и тя каза трябва ми време да премисля нещата... казах си ок няма да да търся повече. И след няколко дни ми сео бади и помоли да се съберем. Събрах ме се, но докато бях ме събрани, и писал първата любов в живота, момчето което я е отворило когато била на 17 и я зарязало, тя дори не му казала че го обича, и страда близо 2 години, докато не срещна мен. Ти излекува сърцето ми, това ми е първата истинска и призната любов, никога не съм имала такива мигове.
    И когато той и писа тя скри от мен,докато аз не я усетих и и казах довиждане, Тя сега живее с надеждата че той я харесва и иска да се видят да пяит кафе, а той е просто един бройкаджия, ще постъпи както предишния път и ще си отиде поне така мисля, Тя каза за тези 4 месеца след моята грешка аз се поправих ти беше толкова ревнив, и постоянно ровеше в нещата ми, което е така дам. Тя казва нямам вече тези пеперудив стомаха които имах преди, ти стана много безчувствен, докато аз се борих за тбе о любовта.

И така аз се отказах, но си мисля има ли смисъл, да чакам месеци дни година може би, и да пробвам отново, като напълно различен човек и вярващ, въпреки и това никой от приятелите ми да не ме подкрепя, знам че мога да върна всичко това което тя е видяла от мен, дори и да ме е наранила толкова много. Знам че само глупак може да обича жена която му е изневерила но с нея се чъвствах истински.. колкото и смешно да звъчи.. колкото и дае грешна пред мен я обичам
    ПОТРЕБИТЕЛЯ Е НАКАЗАН!!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И какъв е смисълът да я чакаш? Да се тормозиш дали отново не те е предала, дали "пеперудите" й не са изчезнали и дали няма да те зареже като й свирне бившия?

Времето лекува всичко. Дай си време.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Той не и е бивш никога не е имал повече с нея, само я е отворил и я е зарязал
    Да знам че ми трябва време но .... не мога
    ПОТРЕБИТЕЛЯ Е НАКАЗАН!!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от farafero Виж мнението
    Той не и е бивш никога не е имал повече с нея, само я е отворил и я е зарязал
    И тя въпреки това предпочита него пред теб.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Тя отива при бившия, ти отиваш при друга.
    После като я зареже бившия, кво толкова пак ще ти реве 3 дена и ще се сдобрите. Ето няма никакъв проблем кво го мислиш толкова.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    не виждам смисъл да чакаш каквото и да е да се случи. като гледам, щом се надява на нещо от някой, който я е оправил един път и си е заминал, не и е много умствения багаж. ще ме прощаваш ама точно така си излиза. съответно на теб за какво ти е да се занимаваш още с това? какво хубаво нещо би донесло, освен нова историйка, която да се добави към всичко горе изредено? съвсем сериозно, няма смисъл.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Повече от фен Аватара на antineutral
    И така аз се отказах, но си мисля има ли смисъл, да чакам месеци дни година може би, и да пробвам отново, като напълно различен човек и вярващ
    От тук тръгни. Научи се да се уважаваш, и след това да я обичаш, ако се стигне до там. Какъв е смисълът да се торнозиш за неща днес все едно искаш да речем ферари а не можеш да си го купиш а да речем можеш да си купиш мерцедес примерно. В момента за нея си спасителната дъска за която тя се хваща докато изскочи лодка да я качи. Ако това те устройва пробвай ако не просто не се главоболи утре ше изскочи по-готино момиче

Знам че е така, само глупак би чакал.... и найстина щеси тръгн, но ме е страх само че рано или късно ако ме потърси, за помощ и почне да ми реве на рамото, аз пак ще се поддам на изкушението че я обичам или харесвам.. а искам да бъда силен и да и кажа отиди си без да ме търсиш
    ПОТРЕБИТЕЛЯ Е НАКАЗАН!!!

Повече от фен Аватара на antineutral
    Знам че е така, само глупак би чакал.... и найстина щеси тръгн, но ме е страх само че рано или късно ако ме потърси, за помощ и почне да ми реве на рамото, аз пак ще се поддам на изкушението че я обичам или харесвам.. а искам да бъда силен и да и кажа отиди си без да ме търсиш
    Не всеки всякога е силен. Понякога и ние сме хора връщаме се волю неволю към своите малки слабости утре успяваме да ги преодолеем. Бъди готов и за такъв развой на събитията и си имай едно наум

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Въх...

Поне се научи да пишеш. Това първо.

Друго - прекалено кифленска ми е тая история за да дам някакво по хубаво мнение. Ще целуваш още жаби, видяло се е... дали ще напуснеш езерото, осъзнавайки че няма да се превърнат в принцеси, или ще почне да ти харесва... зависи само от теб.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си