.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от MartinWesker Виж мнението
    Здравей!

Според мен връзката ви просто се е изчерпала. 6 години това е доста време, вие сте млади и има още много неща да опитвате, преживявате и откривате. Но това не означава, че вашето приятелство трябва да приключи. Както ти каза, това е човека, който те разбира и ти е приятел - останете си такива. Но според мен трябва да продължиш напред и секса заедно няма да помогне нито на теб, нито на него. Предполагам, че ти го предлага, защото все още не може да те забрави, все още има нужда от теб - всички тези преживяваня, които имате заедно, всички тези спомени.. Не може да изключи това чувство на привързаност към теб, това са 6 години. Сигурно вътрешно го е страх да продължи напред и се връща към това, което е сигурно, познато.. да запълни празнината, която е в него.. За мен това е лош вариант - по-добре да се помъчите сега (знам - тежко е), отколкото да се въртите в един такъв омагьосан кръг, в който нито сте заедно, нито можете да продължите съвсем напред с живота си. Ще трябва да се научиш да се чувстваш добре сама със себе си, а когато това се случи, ще си готова и за следващата връзка.

Преживял съм такова нещо и смятам, че това е правилният изход. Дано да съм ти бил полезен.
    мерси много !!!!!!!!!!!

Когато мъж ти каже, че иска само секс той наистина иска само секс!не търси под вола теле, а направо сложи край на всякакви отношения, защото иначе трудно ще продължиш живота си!и това ти го казвам от личен опит!между бивши много рядко може да има приятелство или дори да е само секс това само усложнява бъдещите ти връзки, ако искаш такива...Ако искаше нещо повече щеше да си ти го каже!щом ти казва искам секс значи това иска , но това е моето лично мнение... ти си знаеш най-добре! за 6 години би трябвало да си опознала партньора си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си