- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забраненият плод
Здравейте на всички.. замислих се и понеже не съм срещала такава тема реших да ви попитам.. Какво според вас е ЗАБРАНЕН ПЛОД в любовта, и как се постъпва ако забраненият плод е така забранен, но и неустоимо вкусен...
и дали като отхапем от него, се оказва наистина вкусен или това е заради
недостъпността му....![]()
![]()
Как мислите???
Еми в повечето случаи е защото е забранен пък когато стане позволен е също толкова безразличен, колкото и всички останали. А "забранен плод в любовта" се разбира някой, към когото си привлечен, но има куп причини да не можеш да си с него, но все пак го желаеш толкова силно, че едва издържаш да не си го поискаш. Пък успеха да го имаш е съвсем минимален. Ако говориш за някоя конкретна ситуация - спОдели.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Нещо хубаво - нещо, което със собствен труд си създала, истинско е и е силно...
Не се занимавай с курв.енски истории, а си намери свястно момче, което да обичаш и то теб да обича. По - вкусно от това няма.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Не съм съгласна с характеристиката "курвенски истории", пък и бягаш малко от темата.
В повечето случаи пиклите решават, че не могат да са с някой, обявяват го за забранен плод, обсебват се от него и се забъркват в драми. Когато най-накрая го получат, им омръзва на втората седмица.
Много малко хора са достойни да бъдат наречени забранени.
Въобще не става дума за "курвенски истории" ... Нарекох го "забранен плод", но това не означава непременно да бъдеш трети човек в нечия връзка или нещо подобно... Замислих се над тази тема заради мой приятел... Неговата история с чиста съвест бих нарекла "Ромео и Жулиета"... Обичат се, но семействата им са против връзката им заради вражди от миналото... а и не на последно място заради социални различия...
Цялата магия на забранената ябълка е че е забранена. Всичко друго си е същото. Ако ти липсва тръпка - скачай с бънджи, надбягвай се с тигри, гмуркай се с акули...
Доста повърхностна ми е цялата концепция със забраненото.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Майната й на забренената ябълка като мога да изям позволената...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar