.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

пропуснато хапче противозачатъчни

Здравейте! Пия противозачатъчни от 4 месеца с цел предпазване от бременност. До сега не ми се е случвало да забравям хапче, но се случи. На 21-ви януари (онзи ден) правих секс с приятеля си и той свърши в мен. Пия си хапчето обикновено около 2 следобед, тогава също го бях изпила. Но вчера забравих, алармата ми звънна, но се бях зачела в нещо и после просто забравих. Изпих го в 6 часа сутринта днес, веднага щом се усетих (около 15 часа по- късно от обикновено) и продължих приема както обикновено, както пише в листовката. Минали са вече повече от 48 часа, чудя се да пия ли Ескапел,много се притеснявам... На 17 съм, не ми се гледа бебе, нито пък ми се прави аборт. До сега винаги сме разчитали на противозачатъчните за предпазване и не сме имали проблеми, изписал ми ги е гинеколог и всичко си беше точно... Обикновено момчето не свършва в мен, случва се 2-3 пъти в месеца и за късмет се случи точно когато забравих хапчето. Какви са шансовете да съм бременна? Забравих да кажа, че става въпрос за 11-тото хапче от опаковката, което по мои сметки е точно овулацията ми...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами... не пий ескапел. Според мен мешането му със самите хапчета не е добра идея. Направи си тест след седмица и ще се разбере. Стискам ти палци.
    Аз затова си настройвам 2 аларми за хапчето.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Нееее, според мен няма вероятност от бременност. Ти си си пила редовно хапчетата, до въпрасния ден, в който сте правили секс, тогава също си си изпила хапчето. Говорим за пропуснато хапче на следващия ден.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на cyclops
    Не пий. Нищо ти няма

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    ЗАБРАВИ ЗА ЕСКАПЕЛ!!!!!!!!! Почти няма вероятност да си бременна да не кажа, че и съм сигурна , че не си . Спокойно !!

Благодаря ви много, поуспокоихте ме...

Супер фен Аватара на paradosou
    Лейдито ми е взела думите от клавиатурата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си