Значи хора .. на 12 години съм. Като бях на 6 отидох при баба ми. Тя беше направила мнооого сладки и тогава хич нямах граници в нищо. Оттогава надебелях. От малък съм спортист и адски много тренирам. Даже и сега ! Опитвам се всичко, но не мога да се накарам да отслабна и камоли не знам 1 наистина положителна диета. Началото на краката ми е голямо, имам в началото на крака много голяма подкожна мазнина, но надолу имам мускули на краката и съм си екстра, но в бедрата и нагоре си личи доста ... много се ядосвам за това, че съм дебел и мразя това. ОБИЧАМ СПОРТА и го практикувам абсолютно всеки ден !!! Моля ви .. мисля,че в този сайт-където са обществото на моята възраст ще ми помогне. Трябва ми стойностна диета,като не искам да е нещо от типа "цял ден яйца и за вечеря зелева чорба". Нещо което е малко и ефективно. Много ще съм ви благодарен ако най-късно до края на другия месец отслабна. Сега съм към 56 килограма и част от килограмите са мускулна маса и за това съм сигурен. Така , че искам не да сваля 20 хиляди килограма и да съм слаб, а да премахна подкожните мазнини навсякъде по моето тяло и вече сам да си изграждам релефа. На ден правя по 100 лицеви опори (10x10 серии, с по-малко от 1 минута почивка) и 75 коремни преси. Не е лъжа нищо тук и не искам всичкия този труд, който хвърлям по спорта да не ми се отразява на тялото като цяло. В училище съм от главните момчета, но САМО това ми куца - че съм дебел. Ще се радвам ако отслабна и ще се чувствам 10 пъти по-добре, защото ме е срам да ходя и на плаж с приятели.