- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не издържам вече .. той я обича :(
Като ти гледам писането и разсъждаването, ми идва не да те гръмна, а себе си да гръмна.
Първо подкрепям Пантерката - научи се как да пишеш. После, какво е това "тя е грозна, тя е тъпа, тя е скучна, не знам защо е с нея, а чакай, баща и е богат". Какво, по дяволите, е това разсъждение?
Повръща ми се. Отвратена съм - спала си с него, при положение, че той само те използва, а дори и да не те използва, си има приятелката, която макар и да е на 2000км разстояние от него, не означава, че веднага трябва да си разтвориш краката.
А сега, искаш и съвети да ти дадем, за да им провалиш връзката. "На недостъпна ли да се права"? Боже, къде си...
Ти трябва да порастнеш и да се ограмотиш. Колкото до него, той трябва да избере - между теб и нея. Не може така, да върти и двете ви. Не знам как въобще си се забъркала в такава ситуация, пък за капак си му и пуснала. Вече си се унижила.
I'm speechless.
Малко е късно, не мислиш ли? Направила си си сефтето с обвързано момче, на което му се е преебало и понеже приятелката му е в друга страна, а той е пълен боклук, се нахвърля на 1вата наивна кифла, която му вържеНоо и не искамм да се унижавамм![]()
Така като го чуваш от страни се надявам поне малко да се осъзнаеш.
Правилният човек?! Искаш да ми кажеш, че когато си си представяла първият си път е било с лицемер и двуличник, който също така е и страхливец? Колко трябва да си долен, за да постъпваш така като него. Той си се целува и е*е с теб, докато най- нахално лъже приятелката си и говори колко я обича и колко му липсва, защото не му стиска да я скъса... Как може да я погледне в очите след като е направил такова нещо...беше уникално, с правилния човек
Разбирам да спре да я обича, да говори с нея , да се изяснят и да скъсат и след това да те зарибява теб, но неговата постъпка е наистина долна.
А ти колко трябва да си наивна, не то тва не е наивност вече, то е глупост (без извинение)... Толкова да си проста, че да не виждаш как те използва и те върти на малкия си пръст, а ти му играеш по свирката....![]()
Просто нямам думи :Х
И както казаха по-горе: Горкото момиче (приятелката на ония глупак, в който си "влюбена" ). Тя е жертвата от цялата ситуация...
--------------------------------------------------------
Повярвай ми няма да излезе.Привързан е и най-малкото му е удобна- има кой да го обича.Мъжете имат нужда да знаят, че там има някой , който винаги ще ги обича.
"Оная" има в повече акъл от авторката, при все , че е избрала да се образова в чужбина и очевидно това, че е грозна и прочее (пак според инфантилното мнение на т'ва същество)не и е попречило.И хайде да не ти отговарям на остатъка от поста как се поддържа връзка от разстояние , че лекция мога да ти направя ( не баш с тримесечно прибиране) и все пак "айде да не слагаш всички връзки на разстояние под общ знаменател"![]()
Нищо не слагам под общ знаменател, но връзка от разстояние на 19 години е леко безсмислена. А и тя ще продължи още 4 години по тоя начин. Няма как да се случи освен ако не са договорени от родителите им.
Авторката не може да бъде държана отговорна за действията на момчето, което е решило да търси разнообразие. Тя се поддава на импулса си.
Все едно вие не сте били влюбени никога и не сте се чувствали безсилни. Ще направите всичко по силите си, че и още, за да получите това меко чувство, че мъжа, който искате е с вас.
Престанете да я обвинявате за неразбирателството между момичето от Лондон и това момче.
Я пак.. Значи примерно моята връзка, която влиза в третата си година "на разстояние" е договорена от родителите ни така ли? Интересно..Милите не се познават, но щом закостенялото ти мислене го казва - супер![]()
Хипербола се нарича.
Ама чакай да те питам ImmortalForever, защо мислиш, че ти не си в същата ситуация в момента? И през колко време го преодолявате това разстояние, колкото и да е то? До колко можеш да споделяш нещо с един човек по СМСи и Скайп?
Летим един при друг на всеки два месеца, чуваме се по скайп абсолютно всеки ден за не по-малко от 4 часа, стигало се е и от сутринта до късен следобед да не прекъсваме разговор !В останалото време непрекъснато си пишем!Някакви други цифри искаш ли?
Последно редактирано от ImmortalForever : 01-24-2012 на 13:19
Godzilla това, че ти не вярваш във връзките от разстояние не ги прави безсмислени или неуспешни... Вярно е, че за голям брой хора те не потръгват и приключват с раздяла, но дори и на 20 неуспешни такива връзки да има 1 успешна, все пак я има.
А това, което каза :- са пълни глупости.Авторката не може да бъде държана отговорна за действията на момчето, което е решило да търси разнообразие. Тя се поддава на импулса си.
Естествено, че е виновна. Тя тази глава на раменете защо я има? Не е някое невръстно дете, че да не знае кое е правилно и кое не. Тя съзнателно ги е правила всички тези неща с него , докато е знаела, че той си има приятелка (без значение дали е в Лондон или на Луната...). Колкото и да го харесва ако има поне малко самоуважение и ценностна система, та дори и от елементарно възпитание няма да му се мята директно отгоре, а ще му каже :" Харесвам те, но не мога да имам нищо с теб преди да си изясниш нещата със сегашната ти приятелка. Аз имам достойнство и няма да бъда нечия любовница" (примерно).
Още повече, че момчето е пълен глупак (отново без извинение). Какво означава "неразбирателството м/у момичето от Лондон и това момче." ?! Няма никакво неразбирателство. Той върти двойни игри без тя дори да подозира. Една връзка (било тя от разстояние или не ) се гради на доверие и любов. Той с действията си предава и двете... Има си начин да приключиш връзка, от която си се изморил / нямаш вече чувства или каквато и да била друга причина и той не е да скочиш в леглото с първата хванала се на въдицата...Спрял си да изпитваш удоволствие от връзката, харесал си си друга, добре, случват се такива неща...Просто провеждате един сериозен разговор, разбирате се , късате, единият остава наранен, но това е живота, случва се. После си ходи си прави каквото си искаш, спи, с която си искаш, но за неговата постъпка не намирам по-точни думи от -жалка, долна, лицемерна, страхлива...
П.П. За една да успее една връзка от разстояние трябва и двмата партньори да са честни един с друг, да се обичат и да искат да са и да останат заедно. Трябва да знаеш, че това, което искаш е да си с този човек, да не те интересуват другите, защото ти си срещнал този/тази, който те прави щастлив/а. Хората си мислят, че такива връзки няма, защото бройят им сигурно е нищожен, но това не ги прави несъществуващи.
И пълноценна ли я чувстваш тая връзка?
А и онази не си идва по 6 пъти в годината, а по "2-3".
3 седмици виждане на година.
Ами айде представи си сега, че момчето е започнало да има съмнения дали иска това да е жената в живота му и е започнал да се оглежда. Защото ако се мъчиш с такава връзка, ще е най-добре да се ожениш/омъжиш после, защото цял живот ще си я блъскаш в главата със смесени чувства на яд и утеха за изминали спомени. Ако изобщо Интернет комуникацията може да се нарече реални спомени.
Скачаш прекалено остро към неправилния човек.
А обидите ти са много неприятни. Не мисля, че тя има нужда от точно това в момента. Има и по-любезен начин да споделиш мнението си.
По острата ти реакция разбирам само, че и ти имаш съмнения за подобна ситуация или си имала подобни изживявания.
Аз никъде не съм отрекъл връзките от разстояние. Но не и на 17-19 годишна възраст. За мен, подобна връзка е безсмислена. Тогава, когато най-много бушуват хормоните и се изгражда характера, ти да седиш у вас и да мастурбираш пред Скайп.
Не, не е до толкова виновна, колкото я изкарвате. Тя гледа себе си. Единствената ѝ грешка е, че е спала с него, а не че има чувства.
Това за момчето не съм и няма да го отрека. Двойните игри са само и единствено за галене на егото му. Тук си има една, там си има друга, от която е много възможно да има и материална облага, щом баща ѝ има средства. Никой не иска да изпусне златната кокошка.
Сериозната приятелка на момчето е виновна до толкова, до колкото не проявява грам съмнение към селския бек. Наивността не е порок.Ако бях на нейно място единствено което може би до сега 100000 пъти да съм направила е да проверя да подпитам от тук от там, то с питане и търсене до Цариград се стига..Откъдето и да го погледнеш момичето е жертва, която не подозира нищо и я правят на глупачка.
Да, чувствам връзката си изключително пълноценна, никога не се е случвало да имам нужда от него и него да го няма, макар и през скайп.. Едва ли въпросните лирически герои от историиката имат такава, така че... нека замълчим.
А вие няма как да знаете,че момичето не си има някой в Лондон и това момче може да се съмнява в нея ,но да е свикнал до толкова, с нея и с това,че са близки и може да й каже всичко и не иска да се раздели с нея.Никой не е виновен според мен ,всеки е има причина за действията си.А за връзките от разстояние е пълна глупост за мен както някъде бях чел връзка от разстояние е като обяд по телефона.Не е същото да много по-искано и желано е ,но не е така както трябва да бъде и доверието рано или късно се губи.Не е ли до тебе да се карате,да се биете,да плачете ,а не когато имаш нужда и ти е гадно да му ревеш по-скайп или по телефона .Момичето се е влюбило просто в грешното момче !
Заставам твърдо зад всяко мнение на ImmortalForever досега в темата. Аз не съм в такова положение, виждам си се с приятеля ми всеки ден, но мога да се поставя на мястото на момичето и наистина е ужасно тъпо. И момчето е лигльо, и авторката е тъпо същество във висша степен. Не знам какво я защитавате дори. Вие изказа и само забележете. Зад монитора, ако не седи някое изрусено, нагло същество, което отваря учебника, колкото да си копира страниците за пищови в училище, ще се гръмна. То само по начина на изразяване и глупостите, които пише, е ясно като бял ден, че мозъка и има не повече гънки от дъска за гладене.
Останалото въобще няма да го коментирам. От "краденето" на гаджета няма по-жалка история на света.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Godzilla само не разбрах какво общо има изграждането на характера със връзките от разстояние?
П.П. Егоизмът и алчността не са хубави качества и не са оправдание за постъпките и на двамата.
П.П. 2 Не ме разбирайте погрешно - всеки човек трябва да бъде егоист (разбира се в границите на нормалното, защото всичко в прекалено големи количества е лошо), защото в тази реалност, в която живеем ако сам не се грижиш за себе си, никой няма да го направи вместо теб. Но това важи за ситуации много по-различни от любовната драма, която коментираме в тази тема. Тук става въпрос за липса на морал и ценностна система, а не примерно за извоюване на повишение в работата.
Защо пък да нямат ? Не разбирам как така говорите на изуст без да знаете нищо. Откъде пък сте сигурни, че момичето не знае и че не прави и тя такива неща ? И откъде сте сигурни, че не са се разбрали така те двамата ? Тва, че вие не приемате "отворените връзки", нищо не означава.
Ако този беше точен пич, дори авторката да му се слага и да му се кикери, той е можел да я отреже, а не да се възползва от тва, че тя е лапнала по него. Тя гледа себе си, като я кефи да е втора цигулка или пък си мисли, че е много специална и ще го накара да остави "оная от Лондон", да си троши главата сега. Нещата не са такива квито си ги представят някои хора.
Последно редактирано от djipsito : 01-24-2012 на 14:14
Първоначално написано от antifashionshit
Ти как би изградил/а характера си със стояне пред компютъра в Скайп по цял ден? Като нямаш взаимоотношения с половинката си в социална среда? Като трябва да споделиш на някой, споделяш на Скайп. Като искаш да прегърнеш някой, прегръщаш подаръците си. Кавги - по Скайп. Целувки - по Скайп. Разговори - по Скайп. Секс - няма. Мастурбиране - по Скайп.
Не го разбирам. Ако не мога да я прегърна и да заспя с нея в ръцете си когато поискам - не го чувствам като връзка. Някакво разстояние да ме отдалечава от момичето, което обичам - не е приемливо за мен.
Хората са същества, които обичат да докосват това, което харесват. Не ме кефи много да пипам обектива на камерата и да "чувствам" половинката си. Не го разбирам.
А за мен лично, ако тая връзка се провали по някое време (а още по-лошо - след като разстоянието изчезне), толкова много ще ме е яд за изгубеното време, че и представа си нямаш. 3-4-5 години загубени главно в Скайп за нещо, което спокойно можеше да е и приятелство.
Но това не е темата на разговора.
ImmortalForever аз ти пожелавам някога ти да попаднеш в такава ситуация , да усетиш чувството и унижението .. все си казвах , че надеждата умира последнаДа не мислиш, че съм искала да съм " втора " .. да не мислиш , че ми е било приятно .. то простоо се случи .. влюбих се .. никой не избира в кого да се влюби ! А и тя нее е света Мария .. И тя сее беше целувала с някакъв там в Лондон , но се разбра ии даже не съм му го казалаа това . Ии тя е колкото мен .. на 16 съм, а той е наа 17 и половина някъде .. Георги и Godzilla благодаря ви , явно само вие сте ме разбрали най-точно .. и момиче това не води до възпитанието на родителите, а до чувствата и не мисля единствено за "собствените си полови пориви ".. направих го само веднъж и няма да се повтори,първо защото бях мъничко под влиянието на алкохол,а второ защото знамм, че беше грешка .. нноо всеки прави грешки нали така ?? И каза, че незнам каквоо искам .. Много добрее знам какво искам
Пък и аз ли гоо целунах първа .. аз ли гоо потърсих след тая целувкаа тъпаа - НЕЕ , аз се поддадох на чувствата си .. На всеки се е случвало да се чувства безсилен в даден момент .. Ноо те сее карат тя му досаждаа той е говорил дори за нея пред мен .. Разказвал ми е .. той не обича такъв тип жении .. можех да му дам много .. нямаше да копнее да прегърне половинката,но да не може .. нямаше да се чувства самотен и да и праща целувки по камерата и винаги съм си мислелаа, че имаа нещо , заради което той е с нея , нещо странно , от което него го е страх. Баща и е излязъл от затвора. Братовчед и я пази ужасно многоо, но пък с него смее някакви роднини охх незнам ... ии незнамм какви саа тези определения " селянин" " селски бек " " кифла " да всеки има право на мнение , но се съобразява какво говории, така че не ми говори точно ти за възпитание и държание, че ти даже не мее познаваш (wait) SisiStrange не си прави изводи сама аз ще ти кажа .. не съм изрусена, уча достатъчно, повечето оценки са ми високи, не съм кифла,даже може да кажа , че и не съм с прекомерно самочувствие .. мразя кифлите и курвите .. Все някога и вие ще попаднете в някои триъгълник и ще усетите чувството, а на мен ми се случи доста рано
![]()
Последно редактирано от mishona22 : 01-24-2012 на 15:06
Айде бе, и това, че баща и е излязъл от затвора е причината той да е с нея? Каква е тая връзка със страх?
По същата логика мои приятели и бивши гаджета не биха никога ме зарязали или предали, защото родителите ми са еди какви си, имат право да носят оръжие и са отлични стрелци.
Това са пълни дивотии.
God.. I don't want to live in this planet anymore.
Рядко пиша мнения и като цяло само наблюдавам, ама няма как да не го кажа. Ти тъпа ли си? Той говори за нея, тя му досаждала..бла бла. Ми за к'во не я скъса като толкова го товари? Другото, което не доумявам е как не виждаш "А и тя нее е света Мария .. И тя сее беше целувала с някакъв там в Лондон , но се разбра ии даже не съм му го казалаа това " (Боже.. правописа ти). Не ти ли хрумна, че може да и отмъщава. Не се изненадвай..и такива ги има. Ако беше мъж на място нямаше да е още с нея, заради измислената история с бащата и братовчеда. Той да не е женка да се влияе от такива неща. Прекрати връзка с това момче. За твое добро го казвам.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Еми ето де и аз това се питам 'защо не я скъса',но той не знае,какво е направила. А за правописа- къде видя грешка? |(
Моля те, спри да удвояваш почти всяка гласна буква в думите си. Страшно дразнещо е.
Сега по темата: Защо изобщо поддържаш контакт с въпросния? От това, което написа досега разбрах само, че те използва, и то съвсем открито. Според мен към него чувстваш само временно увлечение. Може и да греша, но начина, по който те използва..Би трябвало да ти е ясно, че е само заради едното е***е. Според мен трябва да преустановиш всякакъв контакт с този човек. Той те има за играчка.
Абе я оставете момичето намира.Влюбила се е прецакала се е искаше съвет не да я обвинявате.Вижте какво хубаво момиче как може човек да я нарича глупачка,простачка,курва и т.н..спрете се малко !!
Блааагооодаааряяяяя тиии, Георгииии !!! ..SunnyWinter така съм свикнала.. не можеш да ми кажеш как да пишаИ да ти отговоря на въпроса (въпреки че го казах това вече) " Защо изобщо поддържаш изобщо контакт с въпросния " - защотоо съм влюбенааа .. ии не беше само за едното е***е , но както и да е
Решила съм какво да правя