- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не издържам вече .. той я обича :(
Извинявай, но няма да повярвам, че човек с твоя правопис има шестици в училище. Освен, ако не е попаднал на изключително милостиви учители. А това, че не си изрусена, не променя факта, че си с 2 кила грим и определено не променя постъпките ти. Като цяло много мразя да съдя хората само по изгледа им във форума било то снимки или определени постове, но точно в случая не мисля, че греша.
Що се отнася до попадането в триъгълника и как никой не избира в кого да се влюби, това са клишета. Избираш много ясно. Човек трябва да има някакви граници. И на мен ми се е случвало да попадам в ситуации, в които искам да направя някоя глупост, но никога не бих прекрачила черта, която засяга самоуважението ми, както правиш ти дефакто. За това, че човека е обвързан, до някъде иди дойди. За момичето може би е по-добре да се отърве макар и по болезнен начин от някой такъв. Аз се чудя обаче теб къде ти е ума да се набуташ при него?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Охх ... по-заядливи и негативно настроени хора не съм виждала до сегаСега и за грима ли да ти обяснявам и за шестиците. Къде видя грешки, освен че удвоявам на някои думи,буквите.Така съм свикнала.. малко разнообразие
скучни хора. Търсите и най-малката грешка. Безгрешнии няма.
Разнобразие би било да се опиташ да ни впечатлиш с богатият си речник и хубавото, безпогрешно изказване.
Ама да ми пишеш тааакааа или пъъък тАкА, и после да наричаш нас скучни е тъпотия.
Хахаа ... не комбинирам голями и малки буквиии мисля че темата не е за правописа ..
Не търся грешки и общо взето много не ми пука какви оценки изкарваш или колко фон дьо тен изливаш отгоре си. Добро впечатление винаги ще прави човек, който пише нормално и изглежда естествено. Пуснала си тема, искаш мнения. Моето мнение си го казах вече специално по темата ти. Дори най-добронамерено не мога да ти дам друг съвет освен този да се отдръпнеш. Лично аз си мисля, че ще прави същите задкулисни игри и с теб. Ако просто беше недоволен от връзката от разстояние човек, който си е харесал друго момиче, щеше да я скъса и да си продължи с теб. Така правят свястните момчета.
ПП. Откъде накъде си мислите, че влагате разнообразие като пишете таакаааааааа или ТаКаААА и прочие? Човек се усмихва, когато види нещо красиво изказано, с подходящите думи, с някой и друг пунктуационен знак.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
мразя кифли и курви, изглеждам като такава, амаа пиишаа еей таакаа.
всичко ти се връзва знаеш ли. ама напълно, перфектно ,идеално.
Последно редактирано от LeprikonA : 01-24-2012 на 17:34
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Изобщо не знам какъв е проблемът, разискващ се в темата. Просто и аз спрях да чета след като видях пииисаанетоо таакааа!!! Бавно развиваща се ли си, каква си ?!
Амии да ти кажа,че този съюз понякога е "придружен" от други думи(съюзни думи), които образуват заедно съъс съюза една цялостна връзкаа м/у отделни прости изречения в сложното...Та именно в тези случаи задължителната запетая се пише не пред "че", а пред целия израз, както в случая .. Няма как да напиша "Къде видя грешки, освен , че удвоявам на някои думи,буквите. " ..Иии в твоя отговор.. това не са въпросителни изречения, та да слагаш въпросителен след тях
Така че, да не гледаме грешките на другите (които даже не са грешки) , преди да се погледнем нас .. пф
mishona22 Дори и да разбере,че тя се е целувала,няма право да й се сърди след простотиите,които той е направил !!!
И представи си,той може да я обича,явно е бил достатъчно време на сухо,видял е,че си наивна и си е намерил с кой да си легне.Ако е искал е щял да я остави заради теб![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Да,да ,да глупости това,че е спал с нея не го прави лош,нито прави нея лоша!! Хората правят грешки,за него е грешка,за нея не е ,защото се е влюбила в него.Случва се и на най-добрите,кофти е хората изневеряват,нараняват ама е така ,стига обиждахте и й казвахте как пише ,как изглежда и т.н.Ще си прави каквото иска,аз не мога да разбера ,защо трябва да се заяждате и да обиждате ,постоянно по-добри ли се чувствате от нея,седнали зад компютри по цял ден, с връзки от путка си майчина оф ..смятай какви работи просто ;;xx
Ех, колко сте гадни. Хормоните я гонят и при Вас е било така. Просто я помолете да пише разбираемо. Peace.
Познавамммм еднаааааа детооооо говориииии такааааааааа иии многоооо меее нервиии
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Толкова ли не можете да си го набиете в главите, че няма никакво значение той какво правил, приятелката му какво правила и т.н. Спрете да гледате другите, всеки отговаря за собствените си постъпки и изборите, които прави.![]()
Разбрал, че приятелката му се целува с друг в Лондон. Тогава какво прави още с нея?! И това, че баща й бил в затвора няма абсолютно нищо общо.
Влюбването не е равно на mind control! Вие го изкарахте все едно човек докато е влюбен няма контрол върху действията си и не може да разсъждава трезво.Но нека приемем, че си се влюбила (въпреки че тази ваша "любов" много добре я познавам...). И какво от това? Правилно ли е да се целуваш с обвързано момче? Правилно ли е да правиш секс с него? Аз не мога да намеря друга основателна причина да направиш всички тези неща освен наивно и глупаво лапешко мислене. "Любовта" ти към него не е оправдание...Осъзнай грешката си вместо да се опитваш да се изкараш невинна или да прехвърляш вината на някой/нещо друг/о. Само когато го направиш това ще можеш да се поучиш от нея и да не я допускаш пак.
А относно писането: УЖАС!! ПЪЛЕН УЖАС! Може да няма много правописни грешки, но най-дразнещото е кифленското удвояване на всяка втроа буква. Претендираш, че не си кифла, а пишеш точно като такава. Казваш "Свикнала съм" . От къде?! В училище, до колкото съм запознат, все още преподават книжовен български език, в който няма произволно удвоени букви. Не съм срещал и книги написани по този начин...
Наистина да ти се четат постовете е мъчение. Няма естетичен вид, беден речник, излишни многоточия след всяка 2ра дума и има ли смисъл пак да споменавам заа тоозии начиинн наа писаанеее
Последно редактирано от BlueFace : 01-24-2012 на 18:54
--------------------------------------------------------
Мале тука ше кажеш, че голяма част от форума страда от липса на секс, деба..
Първоначално написано от antifashionshit
![]()
Мале мале.Ще си замълча за кусурите ви в писането ми и незнам как го определяте,като "кифленско писане" говорите точно като баба ми. И за 10 път ще кажа, че той НЕзнае, че тя се е целувала с друг,даже преди той да го направи с мен. И не е ли така - " Не е виновен този които яде от баницата, а този които му я дава " Аз не казвам кой е виновен и кой не е. Просто се случи.Нямам машина на времето,та да се върна назад.
Бе ти добре имаш добър успех, ама от кога оценките са мерител за интелигентност..
ПС: не знам се пише..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Спрете да се карате бе!
По темата: Ако искаш да си нечия РЕЗЕРВА . Добре нямаме нищо против = ) ! повече няма какво да се каже
Кой е по-глупав - глупакът или този който го следва ? End of story!
П.П. djipsito по-скоро голяма част от форума страда от липса на ценностна система.
--------------------------------------------------------
Това, че е спал с нея може и да не го прави най-лошия на света, но това не е само едно спане, а 8 месеца зарибявки.
Винаги съм твърдял, че емоционалното отдаване на друг е много по-голяма изневяра от физическата.
Каза човека, който живее В планетата Земя.
Първия път се сдържах, но като направи забележка - просто не успях.
Да по-голямата част страдат от липса на секс да им го сложат по един път и да млъкват.Как писала какво правила хаха ебати тварежните хора ..
Godzilla еми да така е еми шанса всички са лоши то добър човек няма било му е яко на човека той е на 17 години ще си прави кефа,момичето се влюбило в грешно момче прецакало се .. такъв е живота какво обиждат направо ебахти нямам думи ..
^Тц. Добре.
Та.. Наистина ограничи контактите си максимално с това момче. Просто не вярвам да ти е приятно да свириш втора цигулка. Намери някой, който ще иска да е само и единствено с теб и то не само заради едното е*ане.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Георги, айде да си я зарибяваш на лични, че стана повече от очеизвАдно.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."