.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Извинявай, но няма да повярвам, че човек с твоя правопис има шестици в училище. Освен, ако не е попаднал на изключително милостиви учители. А това, че не си изрусена, не променя факта, че си с 2 кила грим и определено не променя постъпките ти. Като цяло много мразя да съдя хората само по изгледа им във форума било то снимки или определени постове, но точно в случая не мисля, че греша.
    Що се отнася до попадането в триъгълника и как никой не избира в кого да се влюби, това са клишета. Избираш много ясно. Човек трябва да има някакви граници. И на мен ми се е случвало да попадам в ситуации, в които искам да направя някоя глупост, но никога не бих прекрачила черта, която засяга самоуважението ми, както правиш ти дефакто. За това, че човека е обвързан, до някъде иди дойди. За момичето може би е по-добре да се отърве макар и по болезнен начин от някой такъв. Аз се чудя обаче теб къде ти е ума да се набуташ при него?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Охх ... по-заядливи и негативно настроени хора не съм виждала до сега Сега и за грима ли да ти обяснявам и за шестиците. Къде видя грешки, освен че удвоявам на някои думи,буквите.Така съм свикнала.. малко разнообразие скучни хора. Търсите и най-малката грешка. Безгрешнии няма.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Разнобразие би било да се опиташ да ни впечатлиш с богатият си речник и хубавото, безпогрешно изказване.
    Ама да ми пишеш тааакааа или пъъък тАкА, и после да наричаш нас скучни е тъпотия.

Хахаа ... не комбинирам голями и малки букви ии мисля че темата не е за правописа ..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не търся грешки и общо взето много не ми пука какви оценки изкарваш или колко фон дьо тен изливаш отгоре си. Добро впечатление винаги ще прави човек, който пише нормално и изглежда естествено. Пуснала си тема, искаш мнения. Моето мнение си го казах вече специално по темата ти. Дори най-добронамерено не мога да ти дам друг съвет освен този да се отдръпнеш. Лично аз си мисля, че ще прави същите задкулисни игри и с теб. Ако просто беше недоволен от връзката от разстояние човек, който си е харесал друго момиче, щеше да я скъса и да си продължи с теб. Така правят свястните момчета.

ПП. Откъде накъде си мислите, че влагате разнообразие като пишете таакаааааааа или ТаКаААА и прочие? Човек се усмихва, когато види нещо красиво изказано, с подходящите думи, с някой и друг пунктуационен знак.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    /\ Поклон.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    мразя кифли и курви, изглеждам като такава, амаа пиишаа еей таакаа.

всичко ти се връзва знаеш ли. ама напълно, перфектно ,идеално.
    Последно редактирано от LeprikonA : 01-24-2012 на 17:34
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Изобщо не знам какъв е проблемът, разискващ се в темата. Просто и аз спрях да чета след като видях пииисаанетоо таакааа!!! Бавно развиваща се ли си, каква си ?!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mishona22 Виж мнението
    Къде видя грешки, освен че удвоявам на някои думи,буквите.
    Че само тук имаш две грешки?

Че не слагаш запетая пред "че" или като изброяваш? Визирам първия ти пост.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Това ми напомня за себе си , преди няколко години , когато чаках едно момче , разигравах груго и накрая нищо. По-добре не се занимавай , щом оня държи на лондончанката , ти винаги ще си на второ място. Не смятам , че е удачно за теб да се унижаваш по този начин. Ти си решаваш! Успех!

Амии да ти кажа,че този съюз понякога е "придружен" от други думи(съюзни думи), които образуват заедно съъс съюза една цялостна връзкаа м/у отделни прости изречения в сложното...Та именно в тези случаи задължителната запетая се пише не пред "че", а пред целия израз, както в случая .. Няма как да напиша "Къде видя грешки, освен , че удвоявам на някои думи,буквите. " .. Иии в твоя отговор.. това не са въпросителни изречения, та да слагаш въпросителен след тях Така че, да не гледаме грешките на другите (които даже не са грешки) , преди да се погледнем нас .. пф

Мега фен Аватара на Biskfitka
    mishona22 Дори и да разбере,че тя се е целувала,няма право да й се сърди след простотиите,които той е направил !!!
    И представи си,той може да я обича,явно е бил достатъчно време на сухо,видял е,че си наивна и си е намерил с кой да си легне.Ако е искал е щял да я остави заради теб
    Шофирай разумно - стигни жив!

Да,да ,да глупости това,че е спал с нея не го прави лош,нито прави нея лоша!! Хората правят грешки,за него е грешка,за нея не е ,защото се е влюбила в него.Случва се и на най-добрите,кофти е хората изневеряват,нараняват ама е така ,стига обиждахте и й казвахте как пише ,как изглежда и т.н.Ще си прави каквото иска,аз не мога да разбера ,защо трябва да се заяждате и да обиждате ,постоянно по-добри ли се чувствате от нея,седнали зад компютри по цял ден, с връзки от путка си майчина оф ..смятай какви работи просто ;;xx

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Ех, колко сте гадни. Хормоните я гонят и при Вас е било така. Просто я помолете да пише разбираемо. Peace.

Супер фен Аватара на fenasf
    Познавамммм еднаааааа детооооо говориииии такааааааааа иии многоооо меее нервиии
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Толкова ли не можете да си го набиете в главите, че няма никакво значение той какво правил, приятелката му какво правила и т.н. Спрете да гледате другите, всеки отговаря за собствените си постъпки и изборите, които прави.

Разбрал, че приятелката му се целува с друг в Лондон. Тогава какво прави още с нея?! И това, че баща й бил в затвора няма абсолютно нищо общо.

Влюбването не е равно на mind control! Вие го изкарахте все едно човек докато е влюбен няма контрол върху действията си и не може да разсъждава трезво. Но нека приемем, че си се влюбила (въпреки че тази ваша "любов" много добре я познавам...). И какво от това? Правилно ли е да се целуваш с обвързано момче? Правилно ли е да правиш секс с него? Аз не мога да намеря друга основателна причина да направиш всички тези неща освен наивно и глупаво лапешко мислене. "Любовта" ти към него не е оправдание...Осъзнай грешката си вместо да се опитваш да се изкараш невинна или да прехвърляш вината на някой/нещо друг/о. Само когато го направиш това ще можеш да се поучиш от нея и да не я допускаш пак.

А относно писането: УЖАС!! ПЪЛЕН УЖАС! Може да няма много правописни грешки, но най-дразнещото е кифленското удвояване на всяка втроа буква. Претендираш, че не си кифла, а пишеш точно като такава. Казваш "Свикнала съм" . От къде?! В училище, до колкото съм запознат, все още преподават книжовен български език, в който няма произволно удвоени букви. Не съм срещал и книги написани по този начин...
    Наистина да ти се четат постовете е мъчение. Няма естетичен вид, беден речник, излишни многоточия след всяка 2ра дума и има ли смисъл пак да споменавам заа тоозии начиинн наа писаанеее
    Последно редактирано от BlueFace : 01-24-2012 на 18:54

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на djipsito
    Мале тука ше кажеш, че голяма част от форума страда от липса на секс, деба..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мале мале.Ще си замълча за кусурите ви в писането ми и незнам как го определяте,като "кифленско писане" говорите точно като баба ми. И за 10 път ще кажа, че той НЕзнае, че тя се е целувала с друг,даже преди той да го направи с мен. И не е ли така - " Не е виновен този които яде от баницата, а този които му я дава " Аз не казвам кой е виновен и кой не е. Просто се случи.Нямам машина на времето,та да се върна назад.

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Бе ти добре имаш добър успех, ама от кога оценките са мерител за интелигентност..

ПС: не знам се пише..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Banned Голям фен
    Спрете да се карате бе!

По темата: Ако искаш да си нечия РЕЗЕРВА . Добре нямаме нищо против = ) ! повече няма какво да се каже

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Кой е по-глупав - глупакът или този който го следва ? End of story!

П.П. djipsito по-скоро голяма част от форума страда от липса на ценностна система.

--------------------------------------------------------

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Георги Виж мнението
    Да,да ,да глупости това,че е спал с нея не го прави лош,нито прави нея лоша!! Хората правят грешки,за него е грешка,за нея не е ,защото се е влюбила в него.Случва се и на най-добрите,кофти е хората изневеряват,нараняват ама е така ,стига обиждахте и й казвахте как пише ,как изглежда и т.н.Ще си прави каквото иска,аз не мога да разбера ,защо трябва да се заяждате и да обиждате ,постоянно по-добри ли се чувствате от нея,седнали зад компютри по цял ден, с връзки от путка си майчина оф ..смятай какви работи просто ;;xx
    Това, че е спал с нея може и да не го прави най-лошия на света, но това не е само едно спане, а 8 месеца зарибявки.

Винаги съм твърдял, че емоционалното отдаване на друг е много по-голяма изневяра от физическата.

Цитирай Първоначално написано от crowberry Виж мнението
    ПС: не знам се пише..
    Каза човека, който живее В планетата Земя.

Цитирай Първоначално написано от crowberry Виж мнението
    God.. I don't want to live in this planet anymore.
    Първия път се сдържах, но като направи забележка - просто не успях.

Да по-голямата част страдат от липса на секс да им го сложат по един път и да млъкват.Как писала какво правила хаха ебати тварежните хора ..
    Godzilla еми да така е еми шанса всички са лоши то добър човек няма било му е яко на човека той е на 17 години ще си прави кефа,момичето се влюбило в грешно момче прецакало се .. такъв е живота какво обиждат направо ебахти нямам думи ..

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    ^Тц. Добре.

Та.. Наистина ограничи контактите си максимално с това момче. Просто не вярвам да ти е приятно да свириш втора цигулка. Намери някой, който ще иска да е само и единствено с теб и то не само заради едното е*ане.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Георги, айде да си я зарибяваш на лични, че стана повече от очеизвАдно.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си