- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не издържам вече .. той я обича :(
Така е, не споря. Но лично аз съм на мнение, че когато й се каже всичко в прав текст би имало най-голям шанс тя да се замисли върху ситуацията и постъпките си, да погледне реално на нещата, нещо като wake up call.
Ако си спомняте въпросът и в началото беше как да се задържи с този човек, който си има приятелка, която лъже, а се зарибява с нея (и какво ли още не правят) в продължение на месеци, без да предприеме някакви действия да прекрати връзката си, а ги върти и двете. Според мен всичко, което написахме в темата беше с цел да и помогнем и ако седне да се замисли върху това, което сме и написали, дори и написано по-агресивно и грубо, ще може да си вземе поука.
В този пост обясних, защо коментарите ми са от части агресивни и груби , но не мисля, че това е нормално ,за която и да е възраст. Няма безгрешни хора, всеки прави грешки, но ти се опитваш да оправдаеш постъпката и. Аз с това не мога да се съглася.Не мисля така,вие се излагате като обиждате 16 годишно момиче ,за нещо което е напълно нормално на нейната възраст.
А като отворя профила ти ми пише на графа възраст - 21 години.
Последно редактирано от BlueFace : 01-24-2012 на 20:29
--------------------------------------------------------
Излагам себе си? Не мисля така,вие се излагате като обиждате 16 годишно момиче ,за нещо което е напълно нормално на нейната възраст.Кофти е това,че тоя си има приятелка,ама като се е влюбила какво да прави? А относно писането бях си легнал и не стигах всички копчетаи така ми беше по-лесно да го напиша.Не съм на 21 не знам как го реши,груби сте защото това е сайт за проблемите на хората и на по-младите ,които имат нужда от съвет от някой ,който може би е минал през това,а не да ги опрекват за грешките им!
^^ А пък относно забележката за секса се смяхме с моя доста.
Така е. Това, че си изказваш мнението, което не се харесва на някой и че държиш на правописа, значи че не ти стига секса. Йес бе.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Така е, но всичко много зависи от обекта. Ама много. Когато видиш някой човек, който малко или много се поддава на съвети, има някаква жива мисъл и води нормална дискусия, а не "Пръстите ми тежат.", "Влюбена съм, тъй че мога да си правя, каквото си искам и е оправдано.", "Не съм аз виновна, чувствата ми бяха.", "Ааааааз сииии пиииишаааа тааакааа, а вииииееее стеее скууууучнииииии", е друго. Честно казано, на доста по-тъпи теми съм давала мили съвети без да се заяждам, именно защото се вижда, че те четат и поне обмислят какво си казал, а не си пеят тяхна песен.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Авторката така и не ми отговори на въпроса, а пак ми се направи на вървежна.Нищо, ще си го задам пак , в неин стил, пък дано ми отговори:
Амааааа ако тръгнетеее с този момъъък, нямали да се притесняяяваааш , чеее отивайкиии на кууупоооон някъъъдеее моооже дааа ти изнеевееряявааа зад гърбааа , защоооттооо явнооо на неегооо муу е в кръвттааа , даа гооо правии и няма ли да се съмняваааааш в негооо повечеее, имайки предвииид как ти си го игралаа резерваааа??????
Еми да това е за проблемите на тийнейджърите ;дд а не на 40 годишни, които са забравили, че и те са били влюбени- загубени.. А за правописа ми .. истината е, че пръстите много ми тежът и докто вдигна пръста от клавиша и буквите се удвояват :d А по темата : Може коментарите да не бяха толкова груби .. и да покажете малко разбирателство към мен. За момент си помислих даже, че съм само аз .. има толкова много такива случаи. Да, аз ще се опитам да го забравя, да не мисля за него и да му покажа, че съм безразлична. Но ако не стане .. незнам
^ Все едно някой убиец да отиде в съда и да каже: "Да не съм само аз убиец, има толкова много такива случаи".![]()
Разбирам да те беше упоил, дрогирал или накарал против волята ти, че да се чувстваш като жертва, ама...
--------------------------------------------------------
mishona22 .. стана ясно че тук отговор за проблемАт ти няма да нЪмериш! Или ще те Убиждат или ШТе те критикуват зЪ правописЪ ти. Толкова злобЪ има тукЪ, че просто ней истинЪ! Вие кЪкво беее да не стИ пИрфектни ?!
по темата: Наистина по-добре се опитай да го забравиш. Не е лесно, всичко ти напомня за него нали?! Ще намериш някой друг, някой който наистина заслужава сърцето ти! Горе главата, животът е кратък, не си заслужава просто за момче да страдаш. Както казах ще има и други.![]()
Преувеличавате хора. Аз ви чета коментарите и мисля над тях, от всеки коментар си вкарвам в главата някой превилен съвет и накрая си права изводите, но вие не спряхте да ме критикувате .. то било за правописа и куп други неща. Просто очаквах друго отношение, исках съвети, не обиди ... SunnyBlue благодаря ти за подкрепата, нужна ми беше, че от 10 коментара виждах по 1 свестен. Така е , не е единствен, но за него ми пука най-много. Както казах живея в малък град, в който всички се познаваме и все някой се намери, който да ми раказва за него .. къде го е видял, к'во е правил и т.н. Училищата са ни на 2 крачки едно от друго и се засичаме. Да точно , животът е кратък , аз колкото и да ми е гадно, заради него и вскички тези спомени, които трябва да изхвърля на сметището , аз винаги съм с усмивка и се опитвам да си права веселото , защото когато съм тъжна е винаги с него свързано . Може би някой ден ще ме потърси .. ноо всичко се връща .. Може би ми е толкова трудно , защото е първото момче, за което толко ми пука и трябва да забравя за него, но друг начин просто няма. Благодаря на всички за 'любезните коментари' ;(
ImmortalForever ако е с мен , няма да има нужда да ми изневерява. Просто се чувства самотен, като тя неможе да му даде от там нищо, освен целувки по скайп. Пък и аз ще науча, било от майка му ( приятелки сме ) , било от някой друг. На никой, човек не трябва да се има пълно доверие. Всеки мисли за своята изгода и никога неможеш да знаеш, дали някой не ти прави мръсотийки зад гърба.
това, че ти правиш мръсно на някого далеч не означава, че всички хора са такива. айде отивай си изливай 16годишната философия у фейсбукУ, защото само там минават измишльотини като тази. една камара глупости се изписаха, как искаш различни коментари? по нищичко не личи да възприемаш каквото и да е, някой се опитва да ти каже нещо, ама ти се врътваш и айде "оле колко сте груби", като не искаш мнения - да не си пускала тема във форум. по това, което ние, третите хора,които не сме по никакъв начин засегнати или познати на никои от вас, прочитаме си вадим такива изводи. това е. точка по въпроса.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Добре, че девойчето пусна Pic, да може мъжките да се застъпят за нея..
Ок.Нов въпрос:Приятелката му не си ли мисли: Щом е с мен няма смисъл да ми изневерява?
Не ми се чете ,даже -.-".Какво да ти кажа,мисля си дали да не те насоля?Като се замисля,доста преди мен ти го казаха,малка кифла си и като такава ще те ползват само за секс.Ами прав е ,намерил е момичето си.За какво да се занимава с някаква 14,15 годишна дрисня (ще ме извиняваш).Хванала си се като шаран на въдицата му,брато пуснала си му ,хъх аплодисменти -вързало го е.А,сега ти си толкова влюбена,че направо умираш ? xD
Най ме дразнят такива индивидки като тебе.Хмм,не защото си проста ,а защото такива като тебе умело успяват да развалят сериозни връзки.Не стига ,че си залъгала друго момче ,ами ще го и зарежеш за да продължиш да се филмираш...ах,ах >.<
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Много глупава постъпка.Разбирам да не си знаела,че си има приятелка-добре .Но ти знаеш и въпреки това се занимаваш с него,какво като приятелката му е в Лондон.Ужассссссс!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ДА СЕ СЪБЕРЕШ С ВЪПРОСНОТО МОМЧЕ И СЛЕД НЯКОЙ МЕСЕЦ(ПО СКОРО ДЕН,ДВА)ДА ТЕ СКЪСА!И това да ти е за урок!
^Защото е недорасло малко момиченце.. По-малка съм от нея, но никога не бих постъпила както тя е направила, камо ли пък бих се втурнала да обиждам някого, които в случая въобще не е виновен. И то не са обиди от рода на "лицемерка, кифла, надменна", ами "грозна,скучна, ама богата". Просто нямам думи. Да оставим това настрана, ама какви са тия постове? Мисленето и е елементарно, правописа да не говорим, абе пълна трагедия.
ама че си тъпа к***.. щом го обичаш много ще знаеш как да го имаш... !!