.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Hybrid View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Прекъсни му на тоя всякакви контакти с тебе: триеш го от скайпа, от фейсбука и от където другаде се сетиш. Отиваш в център на оператора на който си и му блокираш номера да не може да те търси повече. Това ще ти помогне да го забравиш!
    А колкото до другото момче по-добре и за двама ви ( особено за него ) е да прекратите тази ваша връзка, преди да е станало късно > той да се влюби в теб и накрая да е наранен, а теб да те гризе съвестта, че си му разбила сърцето.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Прекъсни му на тоя всякакви контакти с тебе: триеш го от скайпа, от фейсбука и от където другаде се сетиш. Отиваш в център на оператора на който си и му блокираш номера да не може да те търси повече. Това ще ти помогне да го забравиш!
    А колкото до другото момче по-добре и за двама ви ( особено за него ) е да прекратите тази ваша връзка, преди да е станало късно > той да се влюби в теб и накрая да е наранен, а теб да те гризе съвестта, че си му разбила сърцето.
    Уу не мисля,че трябва да го блокирва ,трие и това с номера вече е лудо за мен.

Мисля,че му казваш,че го обичаш и искаш да е с теб,но щом предпочита нея е по-добре да не те търси ,защото те наранява по този начин ,ако е свестен ще разбере и ще спре,ако не му направи мръсно.Отиваш примерно той като е с приятелката му и казваш нещо от сорта "Нали щеше да я оставиш нали каза,че ме обичаш онази вечер в леглото" или нещо такова и ставаш и си тръгваш!!

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Георги Виж мнението
    Уу не мисля,че трябва да го блокирва ,трие и това с номера вече е лудо за мен.

Мисля,че му казваш,че го обичаш и искаш да е с теб,но щом предпочита нея е по-добре да не те търси ,защото те наранява по този начин ,ако е свестен ще разбере и ще спре,ако не му направи мръсно.Отиваш примерно той като е с приятелката му и казваш нещо от сорта "Нали щеше да я оставиш нали каза,че ме обичаш онази вечер в леглото" или нещо такова и ставаш и си тръгваш!!
    Да бе, сигурно... най-много да я намрази или да й се ядоса и въобще да спре да я отразява.. Тва са глупости за безсилни, безхарактерни хора. Не може вечно да става това, което на нас ни се иска. Насила не може, трябва да се примири.
    И аз съм била в почти същото положение, ама не съм тръгнала да правя такива неща.

Както каза Лейдито, спри контактите си с него, ще видиш, че ще ти е много по-лесно. В началото ще ти се иска да говорите или да се виждате, ама тогава трябва да устоиш и да не се връщаш назад. С времето ще видиш, че е по-добре да не знаеш нищо за него.

Понякога просто няма смисъл да се хабиш.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си