.
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Threaded View

Даа, първотоо момче, което ми обърна главата на 360 градусаа ... и което не ми обръща внимание. Иначе за друготоо момче ... да- ще го остаавя. Но отначало мислех, че ще потръгнат нещата,но ето не става ии по-добре да не го наранявам повече ... Иначе тя си идва само 2-3 ппъти някъде в годината. А за онзи .. познавам го много добрее и знам, че държи на мен .. но просто незнам каква е причината да е с нея .. тя е грозна, живее в Лондон , скучна е , а баща и е богат .. Знам,че трябва да се откажа .. да не съм толкова наивна , но ще ми е трудно. Приятелката ми дава съвет .. да се държа грубо с него и даа разбере, че не може да ме имаа , когато си иска , че не може ако стане нещо той да дойде при мен .. Както каза Godzilla , че мъжете се чувстват силни, когато имат вниманието на две жени .. а аз трябва да му покажа, че втората вече е out ... всички, които знаеха какво правимее, многоо ни се кефеха , бяхме хубава двойка , но не станаа ... Просто ми омръзна вече от него, а и имаме прекалено много общи приятели и всеки ден чувам за него къде е бил к'во е правил и т.н Следващата година .. моето училище ще е на 2 крачки от неговите .. ще ми е ужасно трудно ..
    Последно редактирано от mishona22 : 01-24-2012 на 08:52

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си