- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не издържам вече .. той я обича :(
ImmortalForever стига обижда хората![]()
![]()
аз разбрах,че е малка и това е глупаво като казвам обичам го искам да е само той и т.н .. ама човек се учи от грешките си !
Значи да тръгнем да изневеряваме на поразия със сульо и пульо , барем помъдреем от грешките си ?
П.С. Приех случая твърде лично, имайки предвид как бих се почувствала аз, тъй като съм нещо като приятелката на въпросния селянин..
Повярвай ми няма да излезе.Привързан е и най-малкото му е удобна- има кой да го обича.Мъжете имат нужда да знаят, че там има някой , който винаги ще ги обича.
"Оная" има в повече акъл от авторката, при все , че е избрала да се образова в чужбина и очевидно това, че е грозна и прочее (пак според инфантилното мнение на т'ва същество)не и е попречило.И хайде да не ти отговарям на остатъка от поста как се поддържа връзка от разстояние , че лекция мога да ти направя ( не баш с тримесечно прибиране) и все пак "айде да не слагаш всички връзки на разстояние под общ знаменател"![]()
Нищо не слагам под общ знаменател, но връзка от разстояние на 19 години е леко безсмислена. А и тя ще продължи още 4 години по тоя начин. Няма как да се случи освен ако не са договорени от родителите им.
Авторката не може да бъде държана отговорна за действията на момчето, което е решило да търси разнообразие. Тя се поддава на импулса си.
Все едно вие не сте били влюбени никога и не сте се чувствали безсилни. Ще направите всичко по силите си, че и още, за да получите това меко чувство, че мъжа, който искате е с вас.
Престанете да я обвинявате за неразбирателството между момичето от Лондон и това момче.
Я пак.. Значи примерно моята връзка, която влиза в третата си година "на разстояние" е договорена от родителите ни така ли? Интересно..Милите не се познават, но щом закостенялото ти мислене го казва - супер![]()
Хипербола се нарича.
Ама чакай да те питам ImmortalForever, защо мислиш, че ти не си в същата ситуация в момента? И през колко време го преодолявате това разстояние, колкото и да е то? До колко можеш да споделяш нещо с един човек по СМСи и Скайп?