.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Hybrid View

ImmortalForever стига обижда хората аз разбрах,че е малка и това е глупаво като казвам обичам го искам да е само той и т.н .. ама човек се учи от грешките си !

Значи да тръгнем да изневеряваме на поразия със сульо и пульо , барем помъдреем от грешките си ?
    П.С. Приех случая твърде лично, имайки предвид как бих се почувствала аз, тъй като съм нещо като приятелката на въпросния селянин..

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever Виж мнението
    Значи да тръгнем да изневеряваме на поразия със сульо и пульо , барем помъдреем от грешките си ?
    П.С. Приех случая твърде лично, имайки предвид как бих се почувствала аз, тъй като съм нещо като приятелката на въпросния селянин..
    Той ако иска да излезе от връзката ще излезе от нея по един или друг начин. Оная пък с какъв акъл си мисли, че може да задържи мъж на разстояние с чат и трикратно прибиране в къщи?

Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    Той ако иска да излезе от връзката ще излезе от нея по един или друг начин. Оная пък с какъв акъл си мисли, че може да задържи мъж на разстояние с чат и трикратно прибиране в къщи?
    Повярвай ми няма да излезе.Привързан е и най-малкото му е удобна- има кой да го обича.Мъжете имат нужда да знаят, че там има някой , който винаги ще ги обича.
    "Оная" има в повече акъл от авторката, при все , че е избрала да се образова в чужбина и очевидно това, че е грозна и прочее (пак според инфантилното мнение на т'ва същество)не и е попречило.И хайде да не ти отговарям на остатъка от поста как се поддържа връзка от разстояние , че лекция мога да ти направя ( не баш с тримесечно прибиране) и все пак "айде да не слагаш всички връзки на разстояние под общ знаменател"

Фен
    Град
    Plovdiv
    Повярвай ми няма да излезе.Привързан е и най-малкото му е удобна- има кой да го обича.Мъжете имат нужда да знаят, че там има някой , който винаги ще ги обича.
    "Оная" има в повече акъл от авторката, при все , че е избрала да се образова в чужбина и очевидно това, че е грозна и прочее (пак според инфантилното мнение на т'ва същество)не и е попречило.И хайде да не ти отговарям на остатъка от поста как се поддържа връзка от разстояние , че лекция мога да ти направя ( не баш с тримесечно прибиране) и все пак "айде да не слагаш всички връзки на разстояние под общ знаменател"
    Нищо не слагам под общ знаменател, но връзка от разстояние на 19 години е леко безсмислена. А и тя ще продължи още 4 години по тоя начин. Няма как да се случи освен ако не са договорени от родителите им.

Авторката не може да бъде държана отговорна за действията на момчето, което е решило да търси разнообразие. Тя се поддава на импулса си.

Все едно вие не сте били влюбени никога и не сте се чувствали безсилни. Ще направите всичко по силите си, че и още, за да получите това меко чувство, че мъжа, който искате е с вас.

Престанете да я обвинявате за неразбирателството между момичето от Лондон и това момче.

Я пак.. Значи примерно моята връзка, която влиза в третата си година "на разстояние" е договорена от родителите ни така ли? Интересно..Милите не се познават, но щом закостенялото ти мислене го казва - супер

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Съгласна съм с ImmortalForever.

Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    Няма как да се случи освен ако не са договорени от родителите им.
    ^Това са пълни глупости.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Я пак.. Значи примерно моята връзка, която влиза в третата си година "на разстояние" е договорена от родителите ни така ли? Интересно..Милите не се познават, но щом закостенялото ти мислене го казва - супер
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Съгласна съм с ImmortalForever.
    ^Това са пълни глупости.
    Хипербола се нарича.

Ама чакай да те питам ImmortalForever, защо мислиш, че ти не си в същата ситуация в момента? И през колко време го преодолявате това разстояние, колкото и да е то? До колко можеш да споделяш нещо с един човек по СМСи и Скайп?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си