Цитирай Първоначално написано от BlueFace Виж мнението
Godzilla това, че ти не вярваш във връзките от разстояние не ги прави безсмислени или неуспешни... Вярно е, че за голям брой хора те не потръгват и приключват с раздяла, но дори и на 20 неуспешни такива връзки да има 1 успешна, все пак я има.

А това, което каза : - са пълни глупости.
Естествено, че е виновна. Тя тази глава на раменете защо я има? Не е някое невръстно дете, че да не знае кое е правилно и кое не. Тя съзнателно ги е правила всички тези неща с него , докато е знаела, че той си има приятелка (без значение дали е в Лондон или на Луната...).

Още повече, че момчето е пълен глупак (отново без извинение). Какво означава "неразбирателството м/у момичето от Лондон и това момче." ?! Няма никакво неразбирателство. Той върти двойни игри без тя дори да подозира. Една връзка (било тя от разстояние или не ) се гради на доверие и любов. Той с действията си предава и двете... Има си начин да приключиш връзка, от която си се изморил / нямаш вече чувства или каквато и да била друга причина и той не е да скочиш в леглото с първата хванала се на въдицата... Спрял си да изпитваш удоволствие от връзката, харесал си си друга, добре, случват се такива неща...Просто провеждате един сериозен разговор, разбирате се , късате, единият остава наранен, но това е живота, случва се. После си ходи си прави каквото си искаш, спи, с която си искаш, но за неговата постъпка не намирам по-точни думи от -жалка, долна, лицемерна, страхлива...
Аз никъде не съм отрекъл връзките от разстояние. Но не и на 17-19 годишна възраст. За мен, подобна връзка е безсмислена. Тогава, когато най-много бушуват хормоните и се изгражда характера, ти да седиш у вас и да мастурбираш пред Скайп.

Не, не е до толкова виновна, колкото я изкарвате. Тя гледа себе си. Единствената ѝ грешка е, че е спала с него, а не че има чувства.

Това за момчето не съм и няма да го отрека. Двойните игри са само и единствено за галене на егото му. Тук си има една, там си има друга, от която е много възможно да има и материална облага, щом баща ѝ има средства. Никой не иска да изпусне златната кокошка.