- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не издържам вече .. той я обича :(
Толкова ли не можете да си го набиете в главите, че няма никакво значение той какво правил, приятелката му какво правила и т.н. Спрете да гледате другите, всеки отговаря за собствените си постъпки и изборите, които прави.![]()
Разбрал, че приятелката му се целува с друг в Лондон. Тогава какво прави още с нея?! И това, че баща й бил в затвора няма абсолютно нищо общо.
Влюбването не е равно на mind control! Вие го изкарахте все едно човек докато е влюбен няма контрол върху действията си и не може да разсъждава трезво.Но нека приемем, че си се влюбила (въпреки че тази ваша "любов" много добре я познавам...). И какво от това? Правилно ли е да се целуваш с обвързано момче? Правилно ли е да правиш секс с него? Аз не мога да намеря друга основателна причина да направиш всички тези неща освен наивно и глупаво лапешко мислене. "Любовта" ти към него не е оправдание...Осъзнай грешката си вместо да се опитваш да се изкараш невинна или да прехвърляш вината на някой/нещо друг/о. Само когато го направиш това ще можеш да се поучиш от нея и да не я допускаш пак.
А относно писането: УЖАС!! ПЪЛЕН УЖАС! Може да няма много правописни грешки, но най-дразнещото е кифленското удвояване на всяка втроа буква. Претендираш, че не си кифла, а пишеш точно като такава. Казваш "Свикнала съм" . От къде?! В училище, до колкото съм запознат, все още преподават книжовен български език, в който няма произволно удвоени букви. Не съм срещал и книги написани по този начин...
Наистина да ти се четат постовете е мъчение. Няма естетичен вид, беден речник, излишни многоточия след всяка 2ра дума и има ли смисъл пак да споменавам заа тоозии начиинн наа писаанеее
Последно редактирано от BlueFace : 01-24-2012 на 18:54
--------------------------------------------------------