- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не издържам вече .. той я обича :(
Така е, не споря. Но лично аз съм на мнение, че когато й се каже всичко в прав текст би имало най-голям шанс тя да се замисли върху ситуацията и постъпките си, да погледне реално на нещата, нещо като wake up call.
Ако си спомняте въпросът и в началото беше как да се задържи с този човек, който си има приятелка, която лъже, а се зарибява с нея (и какво ли още не правят) в продължение на месеци, без да предприеме някакви действия да прекрати връзката си, а ги върти и двете. Според мен всичко, което написахме в темата беше с цел да и помогнем и ако седне да се замисли върху това, което сме и написали, дори и написано по-агресивно и грубо, ще може да си вземе поука.
В този пост обясних, защо коментарите ми са от части агресивни и груби , но не мисля, че това е нормално ,за която и да е възраст. Няма безгрешни хора, всеки прави грешки, но ти се опитваш да оправдаеш постъпката и. Аз с това не мога да се съглася.Не мисля така,вие се излагате като обиждате 16 годишно момиче ,за нещо което е напълно нормално на нейната възраст.
А като отворя профила ти ми пише на графа възраст - 21 години.
Последно редактирано от BlueFace : 01-24-2012 на 20:29
--------------------------------------------------------