- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Странни Явления, Случки и Феномени
Тема за засвидетелстване и коментари на Странни явления, случки и феномени.
Последно редактирано от defender : 01-24-2012 на 08:01
Призраци бродят в село без черква и джамия
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1198916
е за какво отново пишеш теми против секстантството след като и ти самият си най-голям сектант, прочие, защо толкова настойчиво съдиш/осъждаш себе си
абе колко пъти да ти казвам, че съм православен християнин бе.
може и поведението ми да не е на примерен християнин, ама старая се да се поправя,
E брато, то и аз удрям главата на бебето си в стената докато го еба в гъза с увита около хуя ми бодлива тел като през цялото време гледам по-голямата си дъщеря в очите и със садистична усмивка я уверявам че тя е следващата...
НО
се старая да съм добър баща тъй че няма проблеми.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
^
а ти християнин ли си и вярващ ли си
Разбира се!
Точно като този пич:
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...man-world.html
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
да не би да си мислиш че ако някой свидетел на истинският Господ Бог не е, нито християнин, нито вярващ, (че) тогава Бог не би могъл да те изобличи чрез него?!, може и още как, защото всички човеци в вселената са просто едни марионетки и истинският Господ Бог може съвсем лесно да действува чрез всеки човек, който си пожелае, така че, по-добре недей да се ежиш пред Него и Неговите сведетели, за да не си го получиш, че ще видиш тогава едни феномени и едни явления и случки
Последно редактирано от npp : 01-24-2012 на 13:23
стига заплахи де, стига де, естествено, че всеки ще пожъна каквото е посял.
а след като знаеш това, защо продължи да сееш плевели, сиреч, неспасение и погибел?!, знаеш ли колко язви са приготвени от Бога за всеки, който върши верческо/духовно беззаконие?!, прочети книгата Откровение и ще видиш - 7 печата ще се разпечатат, 7 тръби ще затръбят и 7 чаши ще се излеят върху всички, които вършат верческо/духовно беззаконие, като при това "свършекът" ще дойде съвсем скоро, до не повече от близките няколко години, а може би само месеци, или седмици, или дори дни и минути ни делят до краят
Последно редактирано от npp : 01-24-2012 на 13:32
добрее, ами че аз само ти казах, че свидетелството те е ерес - и то си е така, какви плевили.
ти посочи дори и всички свидетелства, които бяха цитирани от Писанието(т.е. от Библията) и дори разяснени от Господ Бог, за ерес, за останалото да не говорим, това че си един супер арогантен и пренебрежителен човек, който се бърка в Божиите Работи въвеждайки неспасение и погибел с своите хули и свидетелства тук, просто си търсиш белята, защото с Бог подигравки не бива, Той не обича неправдата да бъде въвеждана на Светото Място
"Недейте се лъга; Бог не е за подиграване: понеже каквото посее човек(сиреч, в вярата), това ще и да пожъне." Галатяни 6: 7
аз не посочвам цитатите от писанието за ерес, а посочвам твоите разяснения на тези цитати за ерес или поне по-голямата част от тях. Тези разяснения за мен не ти се дават от Бог, а от някакво друго зло същество.
пак неоснователни обвинения?!, ако има зло, покажи злото?, такива са правилата, след като не показваш злото, обвиненията ти въобще не се зачитат, защото какво би станало ако обвиненията на сатанистите, които се опитват да вършат зло чрез всичкото си свидетелство, бъдат зачетени от Бог за основателни?!, ето как отново си изобличаван за всяко твое свидетелство - внимавай!!!
"Исус му отговори: Ако съм продумал нещо зло, покажи злото; но ако добро, защо ме биеш?" Йоан 18: 23
ами върни се назад и виж нещата, за които сме говорили по нощите и ще си припомниш.
не ми се занимава, а и ти много добре ги знаеш, не се прави.
значи ти продължаваш да нагълстваш пред Бога и мнозина свидетели?!, защото колко ли хора прочетоха твоите мнения и видяха и дори ти казаха че си неправеден, защото това беше съсвем очевидно/фрапиращо?!
"И ако ти съгреши брат ти, иди, покажи вината му между тебе и него самия. Ако те послуша, спечелил си брата си. Но ако не те послуша, вземи със себе си още един или двама и от устата на двама или трима свидетели да се потвърди всяка дума. И ако не послуша тях, кажи това на църквата; че ако не послуша и църквата, нека ти бъде като езичник и бирник." Матей 18: 15-17
и кои са тези хора, а от тях колко са християни.
то и тебе колко са те псували и обиждали за постовете ти, ама си мълчиш за това..............