- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хвърляте ли подаръците от бившия/бившата?
Мерси за съветите
Това много ми хареса : Good judgement comes from experience. Experience comes from bad judgement.
Последно редактирано от magicm : 01-26-2012 на 17:22
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не ги изхвърлям - за мен е глупаво да изхвърляш подаръците си и хората го правят в някакъв отчаян опит да забравят миналото .. Гледам да запазя хубавите си спомени и това е![]()
Аз си пазя нещата от бившите. Даже имам едно сребърно синджирче не го носих близо година пак ми беше подарък, обаче напоследък пак си го слагам и това не означава,че още имам чувства към бившия. И както казаха преди мене гледам да запазя хубавите спомени![]()
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
нищо не съм хвърляла
nigga stole my bike
Не хвърлям нищо. Не мисля, че като изхвърлиш подаръците от бившия ще помогне да го забравиш по някакъв начин. Просто ги прибирам някъде докато ми мине, но след това някои от тях влизат в употреба. Все пак би било подло да изхвърлиш нещо подарено ти от сърце.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Някога са значели нещо за мен. Запазвам ги, но не на видно място.![]()
Тц да бе .. никога не бих хвърлила нещо. Не вярвам, че с едно хвърляне ще го забравиш или, че ще ти помогне много, а и нали са от сърце, за да се радваш и за спомен
..пък и за някои подаръци може да е хвърлен много труд![]()
Последно редактирано от Gllory : 01-29-2012 на 15:04
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Не хвърлям нищо , даже и общите снимки ги пазя за архива![]()
=] Момче
Не ги хвърлям, защото повечето са плюшки. Имам няколко изсъхнали рози, които мисля да запаля и да снимам. Имам все странни подаръци от двама бивши, но за мен няма логика да изхвърлям каквото и да е, защото вече не сме заедно. Гледам да пазя само хубавите моменти с даден човек.
^^^
Бургас <3
Не виждам смисъл в това да ги хвърля.. За мен те са доказателството за красивата любов.. Искам да кажа, ако още го обичаш, и да ги изхвърлиш и да не го направиш - нищо няма да се промени... : )
Много е глупаво да ги хвърляш
Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам... ♥
Не, не ги изхвърлям и не бих го направила. От всеки бивш съм научила нещо, което в бъдещето не трябва да правя... И когато погледна нещо, подарено от него - си спомням точно това.
Не се обиждай ама си много куха лейка. Как може да му продаваш работите, още повече, че ги е спечелил. Или му ги върни, или ги натъпчи в един чувал и просто ги разкарай от погледа си някъде у вас.
Ти явно не си проста кифла ама хич 45 кинта иска само от Монстер подаръчетата. Да не говорим, че е друга тема как една шапка от 5 лева и гривна за 6 и значка за 4-5 прави 45, само защото имали емблемата на монстер. И кой ти каза, че ги няма тези артукули в БГ ?
Абе, зависи... на последния му върнах всичко. Иначе, има неща, които още пазя и някои от тях все още имат значение за мен. Иначе понякога изхвърлям(или забутвам в някой тъмен ъгъл...)
Nothing to do, nothing to say... fade away...
Не е глупаво да ги хвърлиш-не ми трябват неща ,които да ми напомнят за някой,който ми е причинил болка..
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
не,глупости ще хвърлям аз.хората го правят от тъпотия за да не се сещат да били започвали на чисто и т.н.
това са глупости.всички спомени са хубави,дори и там където смяташ юе си сбъркал....
<3
Някъде четох, че държиш ли около себе си подаръци от бившия/та, те продължават да те обвързват по някакъв начин с въпросния човек, и сякаш остава нещо като вратичка и не можеш да се откъснеш напълно от спомена за него/нея. Има два начина да се избегне това:
1-ви: Изхвърляш конкретния подарък.
2-ри: Носиш го в църква, за да бъде осветен.
![]()
Кфи са тия глупости, оставал си обвързан с бившия си :Д Вие сте болни,бе :Д
И да ги хвърля, и да не ги хвърля-все тая. Пак съм имала връзка с човека, били сме заедно известно време. На кфи се правите като ги хвърляте? Пикли.
Авторке, не си окей и ти. Как ще ги продаваш, супер жалка постъпка.
Everything changes, but beauty remains ...
Не ги хвърлям, щом са ми подарени - значи са ми трябвали, с подаръците правя така - казваме си кой от какво има нужда и си взимаме.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Някои плюшки разкарах от вкъщи, както и една блуза в отвратителния за мен светлозелен цвят. Из къщи се мъдрят няколко чаши и сувенири, но тях не съм разкарала все още. Не ми пречат засега.
baby_love_you, май това бяха съветите на Алена.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Сега съжалявам, но навремето, когато скъсахме с приятеля ми бях много наранена. Исках по всякакъв начин да го забравя, да махна всяка следа от него и изхвърлих всичко, което имах - играчки, снимки, гривни, верижки ... Все спомени и все хубави. Беше ми кофти да ги гледам и да си спомням, просто не можех така. Но това все пак беше в началото. После ми мине и съжалих ... Поне спомените ми останаха.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!