.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    shtrudel, ужасно. ужасно е грубо някой да ти върне подаръците. баси лайняното дето е. супер обидно и един вид не те признава; все едно не уважава това, което сте имали.
    по-малко грубо е за мен сам за себе си да си унищожи подаръците, отколкото да ти направи подобна жалка, жестока и коравосърдечна демонстрация.
    миличкото то щруди.. ебаси човека ...
    Ами... така като го казваш звучи наистина грубо, но... не се почувствах обидена... всъщност се почувствах ужасно, защото... защо ми го причинява... изсипваш си тежестта върху плещите на другия, за да не ти напомнят какво е било... само като отворих торбичката да видя какво има и си казах "А аз какво да ги правя"? Каза ми, че не ми ги връща, а че просто ми ги дава...да ги пазя, защото са били красив момент от живота НИ... и аз така го приемам, сега си стоят в чантичката и не искам да ги пипам. Искам да продължа напред...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

изсипваш си тежестта върху плещите на другия, за да не ти напомнят какво е било...
    това не го разбрах, но пък щом не ти е обидено, добре.
    просто предполагам ти е трудно. след раздяла - нормално.

успех
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    <3
    Ами.. все едно аз да му върна всичко, което ми напомня на него, за да не ми тежи като се обърна на където и да е в стаята и видя нещо от него. Все едно да събера в торбичка всичките ни спомени и да ги връча на човека, с който съм ги преживяла, който преживява същото (или поне се очаква)... и не стига, че си има мои неща при него, а ще има и своите и става двойно повече и... абе ... пф... това са вещи...
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Така е... а най-грозно е да кажеш след толкова време с даден човек: "Само си губех времето." Това ми е най-противното. Чувала съм го от доста хора.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Така е... а най-грозно е да кажеш след толкова време с даден човек: "Само си губех времето." Това ми е най-противното. Чувала съм го от доста хора.
    Казваш го, когато си наранен. Нормално е. На всеки се случва.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен
    Град
    <3
    Глупости. Ако се случва значи не можеш да контролираш вредните си емоции.
    Неща от сорта на "Бях ядосан/огорчен/наранен и не знаех какво говоря." не ми минава и не е оправдание за изречените думи.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Запазвам ги, както и хубавите спомени с въпросния човек. Лошото рано или късно избледнява, поне при мен.

Смятам, че изхвърлянето на подобни неща е сериозна проява на слабост и неуважение, както към другия, така и към себе си, въобще жалка изява.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 03-03-2012 на 22:33
    Welcome to the Jungle...

Голям фен
    Град
    софия
    Вмомента ми е малко трудно, защото не сме заедно и съм ги прибрал...на сигурно място, но никога не бих ги изхвърлил ...

никога не хвърлям нищо .. пари се е дало за тва еййй иначе ги прибирам някъде и за известно време забравям за тях,след време като ги открия ми става много миличко ^^

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Не! Изживяла съм хубави емоции с този човек, защо ми е да изхвърлям нещата, които ми е подарил? Някога са значели много за мен, сърце не ми дава да ги хвърля
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Разбира се, че си ги пазя. Дори някои дрехи примерно си ги нося, така си спомням приятните моменти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си