- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хвърляте ли подаръците от бившия/бившата?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не ги изхвърлям - за мен е глупаво да изхвърляш подаръците си и хората го правят в някакъв отчаян опит да забравят миналото .. Гледам да запазя хубавите си спомени и това е![]()
Известно ми е,че бившата ми приятелка бърше прах с моите тениски,но хора сякви![]()
Не, пазя си ги, все пак ги свързвам с човек, към когото би трябвало да съм имала чувства.
Ако след раздялата намразиш даден човек толкова, че да му изхвърлиш нещата, значи си си губил времето с въпросната връзка.
Ако сме се разделили със скандал не мога да търпя подаръците му и ги давам на най-добрата си приятелка (защото не искам да ги хвърлям, като може да ги дам на някой, който ще им се зарадва), но ако просто сме се разделили и сме си останали приятели подаръците, които някога ми ги е подарявал не ми пречат.![]()
Аз не ги хвърлям,но ги слагам в един шкаф,който почти никога не отварям.Само определени бижута съм си запазила и си ги слагам от време на време.
Спомена, няма как да го изтриеш или да изхвърлиш даден човек от миналото си. Имали сте и хубави моменти. Съхрани ги и давай напред!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ