.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Хвърляте ги..горите ги, оттървавате се....Жалко... а уж сте обичали тоя човек... наистина жалко. Надявам се да не попадам на подобни девойки.
    А пък аз се надявам да попадам на момчета, с които да се разделя човешки. Ти мислиш ли, че повечето двойки в днешно време се обичат?
    И без за искам да се заяждам: отървавам се пише с 1 т

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от magicm Виж мнението
    А пък аз се надявам да попадам на момчета, с които да се разделя човешки. Ти мислиш ли, че повечето двойки в днешно време се обичат?
    И без за искам да се заяждам: отървавам се пише с 1 т
    Възможно е. Приемам поправката.

Инак... знам ли.. повечето хора не им се задълбава толкова че да се заобичат наистина, те просто се "обичат"(мотаят се заедно). Иначе.. аз ти пожелавам да срещаш хора, с които не се налага да се разделяш. Било гаджета или приятели.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    Не ги изхвърлям - за мен е глупаво да изхвърляш подаръците си и хората го правят в някакъв отчаян опит да забравят миналото .. Гледам да запазя хубавите си спомени и това е

Известно ми е,че бившата ми приятелка бърше прах с моите тениски,но хора сякви

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не, пазя си ги, все пак ги свързвам с човек, към когото би трябвало да съм имала чувства.
    Ако след раздялата намразиш даден човек толкова, че да му изхвърлиш нещата, значи си си губил времето с въпросната връзка.

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Ако сме се разделили със скандал не мога да търпя подаръците му и ги давам на най-добрата си приятелка (защото не искам да ги хвърлям, като може да ги дам на някой, който ще им се зарадва), но ако просто сме се разделили и сме си останали приятели подаръците, които някога ми ги е подарявал не ми пречат.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз не ги хвърлям,но ги слагам в един шкаф,който почти никога не отварям.Само определени бижута съм си запазила и си ги слагам от време на време.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Спомена, няма как да го изтриеш или да изхвърлиш даден човек от миналото си. Имали сте и хубави моменти. Съхрани ги и давай напред!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си