- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем -
Имам приятел, с който правим само секс.Последния път преди да започчнем забелязах, че той не мирише приятно, знаете за къде говоря и то съм сигурна, че не е защото не се е къпал.Също така преди 2-3 дена - кагота го и правихме запоследно на следващия ден видях, отново симптомите за гъбички - течението и сърбежа и веднага се обадих на лекар естествено.Лекарката ми каза, че и момчето трябва да се лекува. Въпросите ми са според вас той 100% ли е заразен ? Дали той ме е заразил или аз него ( тъй като спортувам много и преди съм имала проблема с гъбичките, заради това)? Да го питам ли дали е спал с друга, понеже имаме уговорка? Да му кажа ли за проблема, и че трябва да пие същите антибиотици ( защото лекарката така ми каза) ? Страх ме е, че ако му споделя това, и че трбва да се лекува, ако не е спал с друга веднага ще си направи извода, че е от мен и ще бера голям срам ..
Разбира се че трябва да го питаш,кажеш за това О.О ?смисал няма как ние да ти кажем кой кой е заразил това лекарят ще каже !
Ами според мен му кажи за проблема и какво трябва да пие .. за да се излекувате и двамата.. А за срама.. защо да береш срам , случва се.. по-добре поговорете , обсъдете проблема и си пийте антибиотиците и двамата![]()
Much monEy love sTorY - No moNey I'm SorRy
Ако сте една нормална двойка би трябвало да си споделяте всичко
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Да, заедно сте само за секс, ама сега ще те е срам да му го кажеш.
Веднага му казвай. И двамата почвате да се лекувате. Срам не срам, да беше помислила затова преди да си лягаш с някои, когото по твоите думи няма добра лична хигиена.
и лекарят как ще разбере кой кой е заразил ? fluffy_^
и то съм сигурна, че не е защото не се е къпал - чети по - внимателноDissapointed Dreamer
Не ме интересува - не съм аз тази с гъбичките. Обаче щом и двамата са спали заедно, и двамата са го прихванали, и двамата трябва да се лекуват. Ако той е спал с друга, ще се разбере, и е негово задължение да и каже и тя да се лекува.
^Пак повтарям не ме интересуваама тя да излиза с оправданието, че я е срам, е просто жалко. Никога не бих си легнала с човек, от когото ме е срам или с когото не мога нормално да споделям, независимо дали връзката ни е истинска или се гради само на секс.
Боже опази! Няма абсолютно никакво значение кой-кого е заразил! Важното е ,че и двамата сте с гъбична инфекция,която не минава от самосебе си!Отиваш при чичко доктор , преглежда те и ти поставя лечение. Точка по въпроса .
ПС Задължително е и на момчето да кажеш.
maDamn
как да започна разговора за да не е странно![]()
Оффффф абе вие не сте добре идваш тука да ни питаш дали да му кажеш ?Аааа не сам ода си посмяла да му кажеш ваййй че срам (facepalm)
Айде нема кво да се обесняваме повече отиваииииииии кажи му и се лекувайте..
Как да му кажеш. Ами например: Днес ходих на лекар и ми откриха гъбички , трябва и ти да се изследваш , не се знае кой -кого е заразил. Точка по въпроса. Наистина сте ми много интересни. Чукате се ,когато ви се прииска,но един разговор на тема секс и здраве ли не можете да проведете?!
maDamn
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Първо не разбрах лекарката по телефона ли ти предписа антибиотиците ? Защото обикновено се правят изследвания първо и след това се назначава лечение. Т.е ако не си ходила да ти вземе секрет и да е изпратен в лаборатория, кака аджеба разбра, че са гъбички ? Ако това което казах е вече направено и е доказан факт, то тогава и двамата партньори се лекуват, там хапчета, мехлеми/свещички и през това време никакъв секс. След като изтече периода на лечение се изследвате задължително, защото тия неща са упорити и ако не сте напълно излекувани, само ще си ги прехвърляте. Относно това дали да му кажеш - няма две мнения, а кой-кого не е важното в случая.